2777
2789
ببین گلم میفهمم شرایطی که داری سخته بخصوص برا ما زنهاولی این قانون طبیعته وقتی به یکی بچسبی انگار نی ...

منم دارم بی محلش میکنم 

انقد بهش پیام نمیدم و زنگ نمیزنم 

از همه جام بلاکش کردم

دوستاش تو پیجمن خودشون شاد نشون میدم ک برمیگرده

منم دارم بی محلش میکنم انقد بهش پیام نمیدم و زنگ نمیزنم از همه جام بلاکش کردمدوستاش تو پیجمن خودشون ...

ببین تا زمانی که بهش فکر کنی برنمیگرده 

رهاش کن بخدا ی مدته زمان حلش میکنه بهت قول میدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تا زمانی که بهش فکر کنی برنمیگرده رهاش کن بخدا ی مدته زمان حلش میکنه بهت قول میدم

خب نمیدونم چطو رها کنم همینو بلد نیستم

دارم درس میخونم آهنگ گوش میکنم یهو میبینم ساعت هاست دارم بش فکر میکنم

خب نمیدونم چطو رها کنم همینو بلد نیستمدارم درس میخونم آهنگ گوش میکنم یهو میبینم ساعت هاست دارم بش فک ...

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی دوستم تا میتونی خونه نباش سرگرم کن خودتو

بعد اگه ۱۹ روزه که زمان کمیه طبیعیه 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی دوستم تا میتونی خونه نباش سرگرم کن خودتوبعد اگه ۱۹ روزه که زمان کمیه ...

خب دوماه هست کات کردیم ولی فقط نوزده روزه حرف نزدیم 

من خام بودم تا همین نوزده روز پیش اصرار میکردم برگرده اونم بیشتر خودشو. میگرفت

من بیرون نمیتونم برم 

معلم هستم و مرخصی گرفتم ک پزشکی قبول شم خیر سرم

ن محاله دیگ مححااااااال

الان شما هر چی بهش پیام بدین اون مغرور تر میشه و بیشتر ازتون دور میشه🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
باااااید خودش بیاد

منتظر باشین تا خودش برگرده سمتتون🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
اره دیگ ن پیام میدم ن زنگ میزنمهر کاری کردم مغرور تر شد

فقط صبور باشین تا خودش پشیمون بشه و برگرده🙂