2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من طلسم و دعا گرفتن.واسه ی همین اینجوری شده.مثلا چندروز پیش یکی در مورد ازدواج باهام صحبت کرد.ی ...

حتما اونایی که گفتم رو انجام بده 

بقره رو ۴۰   ز تک خونه پخش کن با صدای بلند

اون زیباییشو نشون شوهرم داد چون جن عاشق بودهازطریق دعا وارد زندگیمون دیکی برامون دعا گرفته بود که از ...

نمیدونم برا شما چ جوری بوده ولی خاهرم خیلیی خوشکله و ی مدت انکار ی چیزی غیر خودش میومد و از زبون اون حرف میزن ی بار منو خاهرم تو هال بودیم ی دفه برگشت گفت من فلانی رو به کسی نمیدم فلانی زن من  من مردم از ترس پریدم تو بالکن خدایی ولی ب مرور با خوندن بقره اینا ۹۹ درصد همه چی حل شده و ازدواجم کرد یادمه بنامزدش میگفت من کاری میکنم جدا شین این زن زن منه ب کسی نمیدمش

اوه الان چطوره خاهرت

ازدواج کرده و خوبه ولی گاهی باز بهم میریزه و از شوهرش متنفر میشه بی دلیل شوهرشم خدایی ادم خوبیه ینی چیزایی ک اون تحمل کرده هیچ مردی تحمل نمیکرد...همون دوران نامزدی بهش گفت بهت قول میدم ازت بگیرمش این مال منه...