2777
2789
عنوان

2️⃣8️⃣ ساله ها کجای زندگی هستید

201 بازدید | 42 پست

متاهلید یا مجرد؟

شاغل یا فاقد شغل ؟

درآمد حدودی زیر ۴۰ میلیون یا بیشتر ؟

بچه دارید یا نه؟

و حالتون دلتون چطوره؟ خوبید؟

همینجوری دلم خواست بدونم همسن و سالام چیکار می کنند 😅گاهی اوقات خیلی بهش فکر می کنم

هدف مقایسه ندارم اصلااااا

من هنوزم باورم نمیشه ۲۸ سالم شده

دختر عموم ۲۸ سالشه بگمش؟😅 من ۱۹ سالمه

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۳ ساله ام اگه قبوله و 

بله بچه دارم 

در حال حاضر با کلاس اول سخت پسرم و دخترمم هم دو سالشه 

شغل هم خانه دار هستم و جز انجمن اولیای مدرسه که خودش وقت گیر شده برام

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

مجرد...بیکار...همراه با افکار خ..و...د...ک...ش...ی

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

شاغل بودم 

از تابستونه خانه دار شدم

دوتا بچه دارم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من ۲۹سالمه.اصلا باورم نمیشه که سنم اینقدره انگار هنوز تو ۲۲سالگی موندم.متاهلم شاغل به صورت پاره وقت هستم یه بچه ام دارم.درامدمونم بالاست چه از کار خودم که پورسانتیه چه درامد همسرم.راضیم از زندگیم خداروشکر.انتخابای درستی داشتم و خداام بهم خیلی لطف داشته بهترینا رو همیشه تو زندگیم گذاشته.حال دلم سه ساله خوب نیست چون یه عزیزی رو از دست دادم انگار یه تیکه از قلبمو احساساتمو شادیمو با رفتنش برده با خودش.اگه اون ادم هنوز بود خوشبختیم کامل بود

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.