تو عقدیم. خودش دسته چک داره و کارش ی جوراییه که چکای حدود یک میلیارد میکشه. حالا گفتم میخام برات دسته چک بگیرم. منم با تندی بش گفتم نمیخوام، گفت من میخام، منم گفتم من نمیخوام بگیرم. گفت چرا؟ گفتم خوشم نمیاد. گفت خب باشه. ناراحت شد و چیزی نگفت. منم خودمو چس کردم محلش ندادم زیاد. تو دوران عقد هم در مورد کسب و کارش خیلی ازم پنهون کاری داره. ی جوایی کلا خوشش نمیاد بروز بده یا حرف پیش بزنه در مورد اهدافش. بعد تو این دوران تا حالا هدیه ارزشمندی هم برام نگرفته که با خودم بگم اشکال نداره چک بدم بش، برا زندگیم دادم. ی جوایی دستاورد هاش مال خودش و خانوادشن انگار. میترسم چک بگیرم میلیاردی چک بده و لاکارم کنه. خودش خواهر برادر داره، اونا میتونن چک بگیرن براش. ولی به من گفته.
حالا اگر باز حرفش را پیش کشید چجوری بگم نه که داستان نشه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نکن مخصوصا که هنوز خوب نمیشناسیش . مور. داشتیم ده سال با هم زندگی کردن بعد شوهره کلی چک کشیده. وام گرفته به نام خانم . این وسط هرز میپره و خیانت هم میکنه . خانم ر. با اون چک اا. اقساط وام میذاره لای منگنه
من الان با 8سال سابقه زندگی مشترک و شناختی که ازش دارم و اینکه تو جریان همه مسائلش هستم اینکارو میکردم اما اگه جای تو بودم و با توجه به این چیزایی که گفتی اصلا!
خوب کاری میکنی والا من به بابامم اعتماد ندارم. دسته چک با اینکه راحت میتونم بگیرم نگرفتم که کسی ازم درخواست چک نکنه. یک بارم بهم کفتن دسته چک بگیر گفتم میتونم ولی نمیگیرم.
همکاریم بد بختی... منو شریک بدبختیاش و نداری و بدهیاش میدونه. وقتی بش میگم ی شاخه گل اخه هیچ فشار مالی نداره، کلا صد تومن نیست. برام نمیگیره. از اول اشنایی تا الان ی بار ی چیز کوچیک نخریده بگه زن این براتو. ولی وقتی ی دستاوردی داره ی چیزی میخره اصلا بروز نمیده