2777
2789
عنوان

خانما شوهرم میگه دست چک بگیر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همکاریم بد بختی... منو شریک بدبختیاش و نداری و بدهیاش میدونه. وقتی بش میگم ی شاخه گل اخه هیچ فشار ما ...

عجب

کارت سخت شد

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

همکاریم بد بختی... منو شریک بدبختیاش و نداری و بدهیاش میدونه. وقتی بش میگم ی شاخه گل اخه هیچ فشار ما ...

اوه اوه

این شوهر منه

16 ساله بدبختم

من فقط شریک نداریاشم 

حتی بابت ازدواج هم تجدید نظر کن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خب وقتی اخلاقشا گوه میکنه چیکار کنم

گوه شد تو سیفون رو بکش

بزار قهر کنه

شانس آوردی هنوز عقدی

کاش منم توی عقد یکی این حرفا رو  بهم میگفت 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
حق داری والا این دوره به شوهر هم نمیشه اعتماد کرد بگو چک نمی‌خوام اینجوری استرس میگیرم خب خودش چک دا ...

اخ گفتی... من کلا یکم بد بین هم هستم . میگم نکنه چک بکشه و منو لاکار کنه، بعدم طلاق و خدافظی. هیچ مشکلی نداریم با هم ولی میترسم. اگه چک از خانوادش باشه قطعا پاس میکنه شده حتی کلیه بفروشه. ولی من دختر مردمم. نتونست پاس کنه هم دردش ی طلاقه فقط

مگه همینجوری اصلا دسته چک میدن مگه اینجوری نیست باید یه سقف مبلغی گردش مالی و پول در حساب باشه !؟برر ...

میخواد پول بریزه تو حسابم باش کار کنه که بتونه روش چک بگیره