2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم لطفا به همسرت نگو بااين كار نه تنها همسرت ازت دفاع نميكنه بلكه تو سرش فكر ميكنه زنش ميخواد ميونشو با مامانش خراب كنه چون اون درك نميكنه كه مامانش باتو چه رفتاري داره،توام سعي كن ب ي ورت بگيري 

اولا شوهرتو قاطی این مسائل نکن تا طرف داری نکنه توهم ناراحت نشی .

دوما دنیا گرده هر چه با هر که گنی بر تو‌همان میگذرد 

بالاخره دست بالای دست زیاده برا مادر شوهرتم یکی عین خودش،سبز میشه جلوش .

سوما تو بخودت نگیر وقتی داره حرف میزنه خودتو مشغول نشون بده  انگار اصلا کسی اونجا نبس ادم حستبش نکن حتی ی چی گفت بگو فکرم یجا دیگه بود نشنیدم  بفهمه حرفاش برات مهم نبس کوتا میاد

مثلا میگه ب شوهرم اخ یاد اون روزا بخیر ک مجرد بودی همسرم خیلی اضافه وزن داره غذا هاشو کم کرده اون شب رفتیم خونشون هی میوه و اینا تعارف میکرد ب پسرش اونم گفت مامان جان نمیخورم میگفت اخ پسرم مامانت بمیره تو قبلا کی اینجوری بودی اخه یا مثلا یکی زن میگیره میگن خوشکل نیس میگه اصل اینه ک خانواده داره اره این مهمه یا مثلا تو جمع میگن زن دوم اینا شوهرم میگه من از این حرف خوشم نمیاد میگه اره میدونم از این عرضه ها نداری