2777
2789

اتفاقا پول داشته باشی همچی داری والا الان بیوفت تو خونت جون بده ببین کی میگه بیا این دو تومن و بگیر برو خودتو درمان کن والا هیچکس پول بهترین چیزه تو زندگی امروزه این یک چیز کوچیک بود مثال زدم پولداری و خوشبختی ،فقیری و بدبختی الان بدبختی همه از بی پولیه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
یه زمانی پول نداشتیم ولی سلامتی داشتیم دلم خوش بود الان چی ....دخترا باور کنید سلامتی بزرگترین نعمته

خیلی موافقم... هیچ وقت تو زندگیم مشکل مالی نداشتم ولی همیشه فکرم درگیر مریضی مامانم بوده و هست😢

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی موافقم... هیچ وقت تو زندگیم مشکل مالی نداشتم ولی همیشه فکرم درگیر مریضی مامانم بوده و هست😢

من الان سالهاست دغدغه مالی ندارم ولی اوایل خودم مریض بودم الان بچم چند ماه مریض شده بخدا که کم اوردم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

ب نظرم من مردم رفاه را با خوشبختی اشتباه گرفتن ....پول فقط رفاه و اسایش میاره درحالی که خوشبختی یعنی سلامتی و ارامش ورفاه درکنار هم ...درضمن بی پولی قطعا بدبختی میاره بدبختی مطلق نه ها ولی دلمردگی و افسردگی و بحث و جدل به همراه داره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من الان سالهاست دغدغه مالی ندارم ولی اوایل خودم مریض بودم الان بچم چند ماه مریض شده بخدا که کم اوردم

کاملا درکت میکنم... برای سلامتی بچت صلوات میفرستم انشاالله خدا شفا بده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
کسایی که این حرفو میزنن به اندازه کافی پولدار نیستن و مزه داشتن پول زیاد رو نداشتن که اگه داشتن این ...

شما به جز نیاز های مالی نیازهای دیگه ای هم داری به خصوص وقتی دغدغه مالی نداری ذهنت دنبال چیزهای دیگه ای هم میره 

پول شرط لازم برای خوشبختی هست ولی تنها شرط نیست