2777
2789
عنوان

اگرزندگیتون در این حد بود خوشحال بودین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2639 بازدید | 193 پست

اگه اینجوری هم نباشه بازم خوشحالم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشحالی رو نمی‌دونم ولی پز زیر پوستی چرا زیاد داشت !آخه قشنگم اگه از این بیشتر میشدی که نباید نی نی ...

ربطی نداره

اگه نگی پز زیر پوستی من وضعم خیلی بهتره واینجام 

چون حس خوبی از بعضی مطالب می گیرم وبعضی وقت ها سوالی که دارم برطرف میشه

انشالله خدا بهترشو براتون رقم بزنه عزیزم💕

آبان ماهی هستی منم همه چی دارم ولی خوشحال نیستم انگیزه ندارم نمی‌دونم چرا شایدم این خصلت آبان ماهی هاست

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
میدونم واقعا چقدر آدمی هستن که آرزشون بود یه سقف یه خونه مال خودشون باشه ولی بعد یادم میوفته فلانی ب ...

و اینکه عزیزم اگر بابت داشته هات ناشکری کنی 

خدای نکرده از دستشون میدی 

یه دفعه از عرش به فرش میرسی 

مقایسه هم تمومی نداره شما هر کاری کنی بازم بالا تر از شما زیاده 

این فقط زندگی خودتون رو خراب میکنید 

هیچ وقت خوشحال نمیشید 

یه کامنت دیگه هم براتون گذاشتم بخونید در مورد جاریم هست 

میدونم واقعا چقدر آدمی هستن که آرزشون بود یه سقف یه خونه مال خودشون باشه ولی بعد یادم میوفته فلانی ب ...

بدترین چیز تپ زندگی مقایسه ست.اینجوری هرچقدرم داشته باشی بازم کسایی هستن ک ازت بیشتر دارن .پس هیچوقت ب ارامش نمیرسی.

چرا شک میندازی به جونش وقتی از زندگیش راضیه از شوهرشم مطمئن؟😐

چون منم خیلی از شوهرم مطمئن بودم ولی دیشب یه سری چیزا دیدم داغون شدم ولی نخواستم شک به کسی بندازم .😢

به نظرم هممون دیدیم از شوهرامون  کم یا بیش یه چیزایی ولی بالاخره ازش گذشتیم و حرفاشونو و قسماشونو باورکردیم و برگشتیم چون خواستیم زندگی کنیم یه جور.

عزیزم میفهمم آدمی همیشه کمال طلب بوده و هست اما سعی کن ب این فکر کنی ک کف آرزو های شما سقف آرزو های یکی دیگه س من مددکارم باور کن چیزایی میبینم و می‌شنوم ک اگ تا آخر عمرم براش اشک بریزم کمه خداروشکر زندگیتون از لحاظ مالی و روحی اوکیه شوهری کنارتونه ک امنه باورت میشه چند روز پیش ی خانمه شوهرشو دخترشو کشته بود میدونی چرا چون موقع رابطه دیده بودشون عزیزم اینا واقعیت جامعه ن ک از همه جا سانسور میشن خداروشکر کن بابت زندگیت همه چی اون بنز و خونه ی دوبلکس نیست 

ی زمانی بود من با ی خونه ۵۰متری با ی ماشین خیلی سطح پایین حس فوقوالعاده ای داشتم.خیلیم کار میکردم خی ...

منم شبيه شمام

سري پيش كه خونه خريديم رو ابرا بودم و يه پيشرفت بزرگ تو زندگيمون ميدونستم

حالا خونمونو فروختيم يه خونه خيلي بهتر خريديم ولي نه خوشحالم نه ذوق دارم برم توش مهم ترين دليلشم اينه ديگه هيچ اميدي به زندگي مشتركم ندارم ظاهرا رو به پيشرفت و قشنگه و با يه بچه ي گوگولي و جذاب خيلي شيرينه ولي خودم ميدونم از درون پاشيده

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

ببین اینا ملاک نیست ما شرایط مشابه شمارو داریم فقط ماشینمون دنا هست با۲۰۷ ولی یه سری چیزا توزندگیمون هست اصلا نمیزاره احساس خوشبختی کنیم پول فقط کارای روزمرتوجلو میبره وگرنه اون  احساس عمیق خوشبختی رو هرگز ازته دلت حس نمیکنی عشق یکطرفه یا تفاوت سنی زیاد که دوتفر کاملا مخالف عقاید هم باشن مرگ روح مرگ خاموش اصلا نمیشه تصورش کرد جهنم 

شرایط متوسططط؟خیلی خیلی شرایط خوبی دارید 😐😐😐و اینکه کسی که دل به مادیات بسته باشه هیچ وقت خوشحال ...

دقیقا همینطوره 

همه داشته ها عادی میشن ،به چشم‌آدم نمیاد دیگه ،حس ر‌کود میکنم ،شاید برای اونه از خودم راضی نیستم

عزیزم میفهمم آدمی همیشه کمال طلب بوده و هست اما سعی کن ب این فکر کنی ک کف آرزو های شما سقف آرزو های ...

دقیقا درسته 

واای واقعاااا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چقدر همه چیز وحشتناک شده🤦‍♀️🤦‍♀️