2777
2789
عنوان

مادرشوهر پیگیر

153 بازدید | 17 پست

از ی طرف باهام قهره و دعوا کرده از ی طرف هر دیقه زنگ‌میزنه به شوهرم که زنت الان کجا رفت  همش آمار منو میگیره کافیه بریم جایی دیگه دست بردار نیس اینقد زنگ‌میزنه که میخام سکته کنم 

شوهرمم نمیفهمه حاضره خودشو برای مادرش قریونی کنه چه برسه بگم جواب تلفنشو نده 

چکار کنم تروخدا راه حل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من اگر باشم با همسرم صحبت میکنم درباره این مشکل. چون من و همسرم همیشه صحبت میکنیم درباره مشکلاتمون ، الیته اینم بگم من تجربه اینو نداشتم که همسرم نسبت به خانواده ش وابستگی شدید داشتع باشه و غیرمنطقی باشه ، الویتش منم نه خانواده ، شاید بهتره از مشاور کمک بگیرید

به نظرم به جاي دعوا و قهر سعي كن باهاش مهربون باشي و رفتارش خوب باشه از طرفي رابطت با شوهرت تقويت كن 

بعد كم كم دم مادرشوهرتو قبچي كن 

با پنبه سر ببري

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
به نظرم به جاي دعوا و قهر سعي كن باهاش مهربون باشي و رفتارش خوب باشه از طرفي رابطت با شوهرت تقويت كن ...

عزیزم از مهربونی گذشته خودش بهانه میتراشه خودش دعوا درس میکنه که منو بچهام نریم خونش چون بدش میاد ازمون و فقط پسرشو میخاد 

نمیدونم من اگر باشم با همسرم صحبت میکنم درباره این مشکل. چون من و همسرم همیشه صحبت میکنیم درباره مشک ...

همین چن ماه پیش سرکارای مادرش رفتیم شورای حل اختلاف ولی این بدتر شده

پیگیر شاید پول پسرشو‌ الکی خرج‌نکنی این دیگه خیلی ۰۰۰۰۰

نمیدونم باید هرکاری میکنم به مادرش بگه و خیلی بد شده شوهرم زنگ‌میزنه به من میپرسه گجایی بعد به مادرش زنگ‌میزنه که زنم فلان جاس