2777
2789
کی جمله بندی کرد دختر من ۲۳ماهشه هنوز فقط کلمه میگه جمله بندی ندارم حتی دو کلمه ای هم چیزی نمیگه

دفیقا پسر من ۲۲ماهه بود 

کلمات محدود میگفت تا ده تا شاید

که بردمش دکتر و گفتاردرمانی  و دنبال درمان بودم

تا همین الان 

حدود یه ساله تحت نظر دکتر دارو مصرف میکنه 

بعد اون کلماتش بیشتر شد تا به جمله هم رسید 

الان همه چی میگه ولی گنگ و نامفهوم

خیلیا نمیفهمن چی میگه من باید ترجمه کنم

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفیقا پسر من ۲۲ماهه بود کلمات محدود میگفت تا ده تا شایدکه بردمش دکتر و گفتاردرمانی و دنبال درمان بو ...

دختر من دوسالش هست چندتا کلمه میگه ات مامان بابا دادا عمه ممه 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
دارو چی میدن مثلا؟

برای تاخیر در گفتارش ریسپریدون داده 

این دارو برای خیلی از بیماریها و بیش فعالی و ... تجویز میشه

دفیقا پسر من ۲۲ماهه بود کلمات محدود میگفت تا ده تا شایدکه بردمش دکتر و گفتاردرمانی و دنبال درمان بو ...

دکتر نگفت چرا اینجوریه ؟دختر منم از  ده دوازده تا بیشتر کلمه بلد نیست و نزدیکه دوسالش بشه دختر بزرگم هجده ماهگی مثل آدم بزرگ حرف میزد 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

قبل دکتر بردن و مصرف دارو نتونست جمله سازی کنه یعنی با مصرف  دارو تونست جمله بندی کنه ؟درست متوجه شدم یانه؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
دکتر نگفت چرا اینجوریه ؟دختر منم از ده دوازده تا بیشتر کلمه بلد نیست و نزدیکه دوسالش بشه دختر بزرگم ...

نوار مغز گرفت 

گفت سالمه 

دلیلی پیدا نکرد 

میگن شاید بخاطر استفاده از گوشی و تلویزیون باشه 😢

دخترمن حدود۳سالگی حرف زد...راه رفتنشم حدود۱۸ماهگی بود...کلاکارهاشوباحوصله انجام میده..الانم کلاس ششم هست تودرساشم خداروشکرموفقه...دیرحرف زدن یادیرراه رفتن به هوش ربطی نداره...بیشترژنتیکی هست....

ببخشید دوستان یادم رفت بگم پسرم ۱۴ ماهشه

مهلت بده بابا

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم