2777
2789
نوار مغز گرفت گفت سالمه دلیلی پیدا نکرد میگن شاید بخاطر استفاده از گوشی و تلویزیون باشه 😢

خوده بچه یا مادر در دوران بارداری ؟ای خدا چقدر سخته مادر بودن ؛حالا جدای از این قضیه دخترم پاهاشم کج رو به داخل میزارع و درست و حسابی هم قد و وزن نمیکنه از وقتی بدنیا اومده تو راه دکترام

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید دوستان یادم رفت بگم پسرم ۱۴ ماهشه

من پسرم ۲۰ ماهگی راه افتاد

نزدیک ۴ سالشه هنوز صحبت نمیکنه حتی آب هم نمیگه

دارو مصرف میکنه

۲ ساله زیر نظر پزشکه

کاردرمانی و گفتار میره

پسر من تاخیر رشدی داره

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
دکتر نگفت چرا اینجوریه ؟دختر منم از ده دوازده تا بیشتر کلمه بلد نیست و نزدیکه دوسالش بشه دختر بزرگم ...

پسر بزرگ منم ۹ماهگی زبون باز کرد 

دو سالگی چه شعرهایی میخوند فیلم هاش موجوده

ولی پسر کوچیکم ...😭

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
قبل دکتر بردن و مصرف دارو نتونست جمله سازی کنه یعنی با مصرف دارو تونست جمله بندی کنه ؟درست متوجه شد ...

بله 

بیشتر از یک ساله داره مصرف میکنه 

پیشرفت کرده ولی خب باز مثل هم سن هاش نیست

من پسرم ۲۰ ماهگی راه افتادنزدیک ۴ سالشه هنوز صحبت نمیکنه حتی آب هم نمیگهدارو مصرف میکنه۲ ساله زیر نظ ...

ببخشید عزیزم من برای ارزیابی اوتیسم وقت گرفتم ، میترسم ، بچه شما فهم و درکش از محیط و صحبت‌های شما کامله یا نه ،  رشد جسمی نرماله یا ؟

خوده بچه یا مادر در دوران بارداری ؟ای خدا چقدر سخته مادر بودن ؛حالا جدای از این قضیه دخترم پاهاشم کج ...

بچه موبایل و تی وی استفاده نکنه 

انشالله که خوب میشه و از نگرانی خلاص میشین 

با ورزش قابل حله 

ای خواهر دست رو‌ دلم نزار

پسر منم کلی مشکلات داره

حرف نزدنش کم اهمیت ترینشه

بله بیشتر از یک ساله داره مصرف میکنه پیشرفت کرده ولی خب باز مثل هم سن هاش نیست

ای وای خدای من یعنی منم ببرم دکتر ؟اینقدر بخاطر مدل راه رفتن و قد نکشیدنش بردم دکتر که گفتم برا حرف زدنشم ببرم همه گفتن بسه عیب گذاشتی رو بچه حرف میزنه به وقتش

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
یعنی تا سه سالگی فقط چندتا کلمه بلد بود ؟

اره خیلی کم ونامفهوم...بعدیه دفعه شروع کردبه مامان وباباگفتن....تازه اشارشم ضعیف بودکلی باهاش دردسرداشتیم....البته ارثی هست بچه های برادرم هم دیرحرف زدن...