شبنمجونرایان مدیر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5067 عنوان خیانت شوهرم و عکسای زنه ب کمکتون نیاز دارم | مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 224 پست خانوما من حالم بده ی چند دقیقه صبر کنید همه عکسارو میزارمدستام میلرزه ببینید همش یکیه فرش و ناخن دختره یکیه امروز | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانجون١٣٦٨ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 22 انشالله این ج نده ها تمام بدنشون کرم بزنه با چرک و عفونت با زجر تمام جون بدن إلهي امين
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 13030 حداقل یکم قیافه داشت آدم دلش نمیسوخت اینااززگیل نمیترسن مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
شبنمجونرایان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5067 بی حرف بذار و برو بحث کردن باهاش حالتو بدتر میکنه هیچی نگفتم فقط همینا بود پیام ندیدمچی بگم اخهدارم سکته میکنم بگم میگه مال من نیست
lady_mary_ عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 4228 فقط برو مطمئن شد hiv hpv hbv سفلیس نگرفته باشی از اینا راس،میگه اسی مواظب خودت باش
شبنمجونرایان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5067 حداقل یکم قیافه داشت آدم دلش نمیسوخت اینااززگیل نمیترسن کاش منو ببینیخدا ازش نگذره
شهریور۱۴۰۳ عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 1432 ای کاش همه این زنهایی که توی ایران تن فروشی میکنند برن آمریکا پو.رن استار بشن.هم مردم از دستشون راحت میشن. هم خودشون راحت میشن.
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 13030 اه این مردا میرن با زنایی خیانت میکنن که آدم میبینه چندششششش میشه سلیقه راننده کامیونی دارن هولای بد ... راننده کامیون سلیقش چطوریه؟ مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
nasgolii عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 2133 هیچی نگفتم فقط همینا بود پیام ندیدمچی بگم اخهدارم سکته میکنم بگم میگه مال من نیست مال عمه جونشه؟؟اصلا حتی واینستا حرفاشو گوش کنی میرن با ج*ده ایدزی خیانت میکنن
شبنمجونرایان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5067 راس،میگه اسی مواظب خودت باش ی مدت از زگیل ترسیده بود میگفت دوستان دارن من نگیرم نگو همین بوده
lady_mary_ عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 4228 هیچی نگفتم فقط همینا بود پیام ندیدمچی بگم اخهدارم سکته میکنم بگم میگه مال من نیست اگ جایی نداری بری همین جا بشین و دیگ محلش نده برا خودت زندگی کن بهش بگو غیرتت میخوره عکسای هیکل زن نامحرم نگاه کنی بگو کثافتی در این حد
نسیم75هستم عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 4870 ندیدم بذار فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه