2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم و عکسای زنه ب کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6085 بازدید | 227 پست

اسی اول مطمین شو بعد یعنی ببین نتی نیست عکسا؟؟؟ دوستان راست میگن اینجور عکسا تو فضای مجازی زیاد هست.ببخشید ولی شاید با این عکسا خودارضایی چیزی می‌کنه عصبانیتت که خوابید پیگیر شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه مجبورم با خودم ببرم گفتم میتونم کاری کنم فقط کار با بچه سخته مجبوره خونشو بفروشه مهرمو بده

پس صبر کن و زودی تصمیم نگیر سخته صبر اما بهترین راه حله ، بچه ها رو هم من باشم میذارم پیش باباشون ، البته بستگی داره چند ساله باشن

نه اینترنت نیست چطور همش مال ی نفر جاهای مختلفه؟ آره گوشی شوهرمه تو سطل زیالش بود

چندتا عکس و فیلم واست بفرستم ازین اینترنتی ها ک برا ی جا و ی نفر باشه.عزیزم تصمیم سریع نگیر تا مطمئن نشدی .واسه چندتا عکس اوقاتت و تلخ نکن .مردها دوس دارن میرن این عکسارو نگاه میکنن

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
چندتا عکس و فیلم واست بفرستم ازین اینترنتی ها ک برا ی جا و ی نفر باشه.عزیزم تصمیم سریع نگیر تا مطمئن ...

نه چندتای دیگم هست دقیق مال روزیه ک نبودم

خودمم شک داشتم 

حالا باز صبر میکنم ببینم چی میشه

آره میرم فقط برای بچه ها ی کم سختمه ک اونارم میبرم

شبنم جون من خودم چندین ساله جدا شدم دوتا هم بچه دارم.و ۸ساله ازدواج مجدد کردم .با اینکه همسرم از هر نظر مرد ایده آل و خوبیه اما بازم میگم هیچ ازدواجی،ازدواج اول نمیشه .خیلی فکر کن عجولانه تصمیم نگیر من بچه هام بزرگ شدن خیلی هم فهمیده و عاقل و درس خون و باهوشن.شوهرم،همسر دوم منظورمه اونم ک گفتم واقعا همه جوره مرد خوبیه و بچه هام و خیلییییی دوس داره همه جوره در آسایش و رفاهیم. اما بازم ب همه میگم خونه خرابی اصلا خوب نیس هم خودت ضربه میخوری خدایی نکرده هم بچه ها،تمام سعیتو بکن زندگی الانت و سامون بدی ب چندتا عکس بسنده نکن،زندگی یعنی گذشت و صبر.من تجربه خودم و گفتم

شبنم جون من خودم چندین ساله جدا شدم دوتا هم بچه دارم.و ۸ساله ازدواج مجدد کردم .با اینکه همسرم از هر ...

ممنون گل مهربون خدا حفظتون کنه

فعلا چیزی نمیگم اگه ادامه بده و چت ببینم دیگه تحمل موندن ندارم. 

منم دیشب فهمیدم همسرم نگاه فیلم های پور.... میکنه اینقدر از دیشب حالم بده بخدا مریض شدم تو یه روز ۲۰ تا دیده

هی میخام ببخشمش تا یادم میاد قلبم تیر میکشه مردی که بره فیلم زنای دیگه رو نگاه کنه دوروز دیگه هزار گوه خوری دیگم میکنه

نه چندتای دیگم هست دقیق مال روزیه ک نبودمخودمم شک داشتم حالا باز صبر میکنم ببینم چی میشه

ارزو میکنم واست زندگیت همیشه پر از قشنگی و آرامش و دوست داشتن باشه .و بچه ها قشنگت زیر سایه خودت و همسرت بزرگ شن.ما خانوما احساساتی هستیم سریع تصمیم میگیریم اما حلال مشکلات صبر و توکل ب خداست.از خدا واست بهترینهارو میخام انشاءالله ک همش ،ی سوتفاهم باشه.

منم دیشب فهمیدم همسرم نگاه فیلم های پور.... میکنه اینقدر از دیشب حالم بده بخدا مریض شدم تو یه روز ۲۰ ...

ب این فکر کن رفته نگاه کرده تا سکسای جذاب‌تری با خودت داشته باشه.خاسته ۴تا چیز یاد بگیره مثلا.مطمئن باش همه مردها زن خودشون ک پاک و نجیبِ با دنیا عوض نمیکنن.مطمئنم همسر شماهم،شمارو واقعا دوست داره

اها من لوسم ؟؟حتی ارزش بحث کردنم ندارین واقعا خودتونو الان حق ب جانب میدونین؟

کسی به تو خانوات بی احترامی نکرده کلی بهت توضیحح دادن متوجه نشدی 

بی منطق حالا اومدی تو تاپیک یکی دیگ دعوا راه میندازی خانومی ک تاپیک زده حالش خوب نیس تو چی میگی این وسط تو حق به جانبی اتفاقا

ب این فکر کن رفته نگاه کرده تا سکسای جذاب‌تری با خودت داشته باشه.خاسته ۴تا چیز یاد بگیره مثلا.مطمئن ...

اگه دوستم داره خوب یبار دیده یاد گرفته ول کنه اصلا ۳۰ بار دیده ول کنه نه که مخ شبش رابطه داشتیم این روز نگاه کرده ما رابطه نداشتیم این نگاه کرده من چیکار کنم آخه بخدا از اشک هایی که ریختم چشم هام میسوزن

نه اینترنت نیست چطور همش مال ی نفر جاهای مختلفه؟ آره گوشی شوهرمه تو سطل زیالش بود

عزیز دلم به حرف این بچه ها گوش نکن  تو خیلی از کانالهای تلگرامی اگر گوشیت تنظیم نشده باشه عکسها خودش باز میشه 

بعدشم یه عکس تو سطل زباله که دلیل خیانت همسرت نیست شاید یه جایی این عکسها بوده کنجکاو شده نگاش کرده بعدم پاکش کرده 

دختر خوب ببین الان دلت چه آشوبی بود اومدی اینجا با حرف این بچه ها بدتر هم شدی 

همون اول به شوهرت میگفتی اینا چیه از کجا اومده

راستی تو گوشیها یه قابلیت داره که عکس رو میتونی تو گوگل سرچ کنی بیاد بالا اگر سرچش کنی و عکسه بیاد بالا احتمالا عکسهای توی نت هست