2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این خواستگار

94 بازدید | 11 پست

۲۹ ساله تو شرکت هواپیمایی کار میکنه

قد ۱۸۳ پوست گندمی روشن چشماش سبزه

حقوق ۱۷ میگه میخواد مهماندار هم بشه مهماندار هواپیما / خونه باباش بهش میده ماشینم باباش بهش پرشیا داده

من ۲۲ / معلم / ۲۰۷ دارم / قدم ۱۶۰ قیافمم خوبه هیکلمم خوبه 

بنظرتون چی بگم به پسره؟

یه بار قرار ملاقات داشتیم پسره خجالتی و خوبی بود چشم و دل پاک بود مامانم میگ خانواده سالمی بودن ابجیشم اومده بود خیلی بی شیله پیله و خاکی بودن 

سطحشون مثل خودمونه شاید من یکم بالاتر باشم ولی جفتمون تو یک محل زندگی میکنیم

ولی یک چیزی پسره دیروز بهم گف ک من دوس دارم زنم قانع باشه گفتم ینی چی گفت ینی پر خرجی زیادی نکنه هی نگه اسنو میخوام اونو میخوام و فلان ... یکم ترسیدم ازین حرفش نکنه باید تو فقر زندگی کنم باهاش برم. چون من مامانم هیچی برام کم نزاشته اصلا تا حالا طعم کمبودو نچشیدم و لی خب اونجور دختریم نیستم که پر خررررج باشم اونجوری ک این میگف ولی خب دوس دارم همسرم برام چیزی بخره و خودمم چیزی دلم خواست برام بگیره نگه نه ندارم نمیتونم چون واقعا با این موضوع نمیتونم کنار بیام چون تا الان همیشه هرچی خواستم مهیا بود واسم

از ی ورم قیافش بد نبود خوب بود فقط یکم تیپش خز بود

نمیدونم کلا ادمای ازدواجی یکم خزن 🤣 اون پسرایی که بدرد نخورن قیافه هاشون نمیدونم چرا قشنگ تره😂😂

الان بنظرتون اینو رد کنم یا خیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلوغی دادگاه های طلاق این رو میفهمونه که ازدواج رو اگه الکی و سطحی ببینیم یا فقط به ظاهر انسانها نگاه کنیم یا مشاوره نریم و تحقیق نکنیم و یا عجله کنیم احتمال طلاق واسه ما هم هست

پسره هنوز نمیشناستت ترسیده چشش از این دختر ولخرجاکاری نکن عجله نکن باهاش برو جلو اشنا شو

اره میگف من ازین دخترای خیلی ولخرج که هیچ درکی ندارن بدم میاد

از لحاظ ظاهری و مالی خوبه میمونه شخصیت و اخلاق و اینا که یکم رفت و آمد کنین بشناسیش تیپشم درست میشه ...

۱۷ تومن میگف هست ولی میگف میخواد ازمون مهمانداری هم بده