2777
2789
عنوان

لـر ها چطور آدمایی هستن❓🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا برعکس مرداشون به شدت دختر دوستن و زناشون پسر دوست

درسته ولی خب پسر رو حتما باید داشته باشن

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا            کاربر تعلیقی

ما لریم. فرد تا فردش بستگی داره البته. الان پدر من با شوهر عمم یا پسرعموهای مامانم ک اونام لرن فرق داره. 

ولی درکل: پسر دوست هستن

غیرتین

خانواده دوستن

یکم مرد سالارن درسته 

بین دخترپسر فرق میذارن 😃

خونگرم 

پر حرف 

خاکی 

شاد 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 
خب خودت بگو عزیزکم...😅منظورم بیشتر لر های بروجرد هست...

بروجرد لر نداره بروجردی هستن

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
خیلی تعصبی هستیم و مردا خیلی غیرتی فرق نمیزارن بین بچه هاشون اصلا ولی دوسدارن حتما ی پسر رو داشته با ...

خیلیم ساده و بی ریا و خنده رو هستیم. تو اقواممون زیاد اینطوری نیستن ولی خودم و خانوادم اینطوریم وقتی بخایم خوبی کنیم تا پای جون مایه میزاریم چ مالی چ معنوی ولی وقتی ضربه میخوریم از محبت زیادی ک میکنیم، کینه میکنیم یادمون نمیره دیگه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
پس در کل پسر دوست و مرد سالار هستن..درسته؟

نههه بابای من دختراشو خیلی بیشتر دوست داره البته داداشمم دوست داره 

پدربزرگ و مادربزرگم با اینکه مامانم ۴ تا دختر پشت سر هم اورد اما واسه ب دنیا اومدن هر کدوممون قربونی میکردن و همه مونو دوست داشتن و اصلا مردسالاری نبوده

باشه ؛ حق با تو

مگه بروجرد داخل لرستان نیست..؟🤔

چراهست،ولی ازهمه شهرستان هاجداس ازهرنظر

پاریس کوچولوعه دیگه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
خب خودت بگو عزیزکم...😅منظورم بیشتر لر های بروجرد هست...

نزدیکیم 😊

فامیل و آشنا هم داریم ک شوهر کردن  اونجا

خیلی باز و بروز اند

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته)