2777
2789
اصلاً فکر کن قانون طرف توئه و پدر تو زندان کردن و دیه هم گرفتی،فکر اینو کردی بعدش می‌خوای کجا زندگی ...

چیکار کنم ؟

دستی دستی بگم بیا منو بکش لطفا ؟ 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۹ تا وقتی شکایت کنم خونه و پول رو جور میکنم بعد شکایت رو علنی میکنم بخاطر یه خونه که شبیه زندانه یه ...

میفهمم چی میگی .

۱۹ سالته میتونی .

ولی به محض شکایت یا نهایتا تا ۴۸ ساعت پیام واسه پدرتون میاد و متوجه میشه .شما باید از خودتون مراقبت کنید و در معرض دیدش نباشید که بهتون آسیب نرسونه 

البته شاهد داری کارت راه میفته ولی اگه بتونی فیلم ازش بگیری بهتر  میشه .ولی دردسر زیاد داره اگه تو دادگاه ببینمتت و کتک بزنه جلو همه چی ؟؟؟

به هرحال دردسر داره .

بااین حال موفق باشی دخترم

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
واقعا اگه شکایت کنم شاهد هم ببرم کاری نمی تونم بکنم ؟

خیر عزیزم طرف میزنه دختر خودشو میکشه بعد راست راست واسه خودش میگرده بعد به خاطر کتک بنظرت قانون پشت تو درمیاد؟

متاهل🩷🍃

البته اونایی که قبلا شعارشون این بود پدر سرتو ببره هم باید بهش احترام بزاری به هرحال پدره الان شعارشونو تغییر دادن و شعار جدیدشون اینه: شکایت نکن به جایی نمیرسه و اینا اروپا نیست و فلان و بهمان و سرتم ببره کسی کاریش نداره و کوفت و زهرمار و.....

حواست باشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲