2777
2789
عنوان

هیچوقت تصورم از ازدواج این نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 67 پست
جمله آخرت رو متوجه نشدم

میگه برای اینکه پدر و مادرش ناراحت نشن از اینکه طلاق گرفته باشه یا یه چیز دیگه تحمل میکنه 

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالشه ؟از اول همینطوری بود؟حتی تو عقد؟

۲۸

اره از اول همینطوری بود…الان پوستم کلفت شده اونموقه ها هر روز کارم گریه بود،نمیتونستم رفتاراشو هضم کنم،باورم نمیشد که چرا میخواد با کسی که دوسش نداره ازدواج کنه چون ادما کسی که دوس دارن رو انقدر عذاب نمیدن از رفتاراشون مشخص میشه

تو همون نامزدی بارها خواستم جدا شم هربار خونواده ها نذاشتن

گفتن دعواهای شما سره چرتو پرته

در حالی که من مشکلم با صورت مسئله بود

اینکه منو دوست نداره

همه چیزایی که میگی من تجربه کردم اونم به مدت چند سال شدم یه زن مریض افسرده پانیکی با عفونت معده و دیسک کمر حالا بهتر شده حالا که دیگه روح و روان و اعتماد به نفسی برام نمونده حالا سر به راه شده هرچند گهگداری هنوز نیشش رو میزنه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
۲۸اره از اول همینطوری بود…الان پوستم کلفت شده اونموقه ها هر روز کارم گریه بود،نمیتونستم رفتاراشو هضم ...

عزیزم دوست دارن فقط مادرای بدجنس شون بهشون یاد دادن گربه رو دم حجله بکشن و حرف اونا باشه تا زناشون مبادا پرو بشن

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
اون دیگه داره خودشو به فنا میده 😑😑

از سر بیچارگی و نداری داره زنش می شه 

نمی دونم خدا چرا برای بعضی بنده هاش اینجوری می خواد 

البته من دختره رو نمی شناسم کاش شماره ای چیزی داشتم

از سر بیچارگی و نداری داره زنش می شه نمی دونم خدا چرا برای بعضی بنده هاش اینجوری می خواد البته من دخ ...

وااای خدا کمکش کنه انشاالله 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

۲۸اره از اول همینطوری بود…الان پوستم کلفت شده اونموقه ها هر روز کارم گریه بود،نمیتونستم رفتاراشو هضم ...

احتمالا اونم ب اجبار خانوادش ازدواج کرده و میلی نداشته

اگه خیلی داری عذاب میکشی جدا شو , ب هیشکی جز خودت فکر نکن

اگر هم میبینی موندن برات نفع داره , بمون و استفاده کن

عزيزم مگه ميتونه نده وظيفشهاگرم نميده بهش بگو خودم ميخوام كاركنم

همیشه درکش کردم کمک کردم استقلال مالی داشته باشه کارشو از پدرش جدا کنه رو پای خودش وایسه همش خودمو نادیده گرفتم…تا یه مدت قدردان بود میکفت میدونم از خودت داری میزنی…ولی الان میگه مگه چی کم داری؟

قرار بود ماهیانه یه مبلغ کمی رو بده بهم ولی هرماه بازی درمیاره

چند روز پیش دعوامون شد گفتم میرم سرکار نمیخوام بابت دوزار پول انقد تحقیرم کنی…گف بری سرکار دیگه زن من نیستی…گفتم چ بهتر

عزیزم تو که میگی نمیخوای جدابشی ،پس خودتو از فکرکردن به این چیزا رها کن،روحتو آزاد کن برو باشگاه با دوستات وقتتو بگذرون ،درس بخون کلا سرگرم شو کلا خالی شو از هر فکروخیالی 

درضمن هروقت دلت گرفت برو توی بلندی گریه کن من این کارمیکنم  خیلی آرومم میکنه ❤️

فقط خالق یکتا❤️