2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوابش کامل مشخصع 

چرا باید 206 ارجح باشه بر ایکس33؟ 

واقعا چرا

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

زیاد نمیدونم ولی  احتمال میدم ۲۰۶ قطعاتش بهتر گیر بیاد و هزینش کمتر باشه و مقاوم تر باشه کمتر خراب بشه و جنس بدنه و متور و ایناش بهتره .

ولی از لحاظ زیبایی ام وی ام  اما  مشخصه قطعاتش  گرون باشه و گیر نیاد هی اذیت کنه .

شما بهتره از متخصصایی ک تو اینستا هستن  برید فالوشو کنید و ازشون بپرسید مطمعن شید

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
جوابش کامل مشخصع چرا باید 206 ارجح باشه بر ایکس33؟ واقعا چرا

عزیزم  متور و ایناشم هستاا ظاهرشو نبین . قطعاتش  گرون وو بسختی پیدا میشه .

میگن ۲۰۶ از لحاظ متور و اینا خیلی خوبع . 

سال ساخت و قیمت و اینارم توجه کنید 

از رو ظاهر فکر میکنی اون ک باکلاس تره از  ۲۰۶  ارجح تره؟؟؟

عزیزم متور و ایناشم هستاا ظاهرشو نبین . قطعاتش گرون وو بسختی پیدا میشه .میگن ۲۰۶ از لحاظ متور و ای ...

تقصیر استارتره 

با دوتا عکس میخواد نظر بپرسه 

نمیگه مدل چند باشن 

هرچند باز هم من نظرم ایکس33 هست 

ماشین ایرانی یه ارزن نمی ارزه 

اونم 206 که احتمال ترکیدنت رادیاتش از داخل هست و چقدررررر تصادف و سوختگی و مرگ داده 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خاطر این پرسیدم که این ماشینا ۲۰۶ مدل ۹۷ ۵۰۰ تومنه۹۱ mvm هم ۵۰۰ تومنهحالا فهمیدی چرا میپرسم

ولشون کن اینا عمق چیزا رو متوجه نمیشن از رو ظاهر یچیزی میگن . من خودم شوهرم مکانیکه.

از لحاظ  شتاب گیری ۲۰۶ میزنه جلو اون یکی  متورش  از ام وی ام بهتره .ـ

مثلا یسری ماشینای ظاهر توووپ  میان رادیاتورشون  خرابه و تو بازار گیر نمیاد و مجبورن در ب در از شهرای دیگه   بپرسن و سفارش بدن و ...  

تقصیر استارتره با دوتا عکس میخواد نظر بپرسه نمیگه مدل چند باشن هرچند باز هم من نظرم ایکس33 هست ماشین ...

اره دقیقا مثلا استارتر باید ببینه خودش چی میخواد ماشینی میخواد ک سرعت و قطعاتش ب راحتی گیر بیاد و هزینش کمتر باشه یا ن برا ظاهر و راحتی و ی امکانت دیگه  و سرعت معمولی و ... باشه 

خودش باید ببینه اول کدوم خصوصیاتو میخواد بعد   نشون ی متخصص یا مکانیکی چیزی بده  بگه کدوم از اینا  چنین ویژگیایی دارن میخوام بخرم