2777
2789
ولشون کن اینا عمق چیزا رو متوجه نمیشن از رو ظاهر یچیزی میگن . من خودم شوهرم مکانیکه.از لحاظ شتاب گی ...

ممنون که وقت گذاشتی

منم ترسم از قطعاتشه

از طرفی آپشنای ام وی ام بیشتره بخاطر پسرم میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که وقت گذاشتیمنم ترسم از قطعاتشهاز طرفی آپشنای ام وی ام بیشتره بخاطر پسرم میخوام

ببین خب بگرد دنبال ی ماشین دیگه ک هم قطعاتش بهتر گیربیاد هم اپشنای دیگه داشته باشه یکم دیگه بزار روش . چون ام وی امو بخری  قشنگگگگ  میخواد خداااتومن خرجش کنی و دردسر قطعاتشو هی بکشی . پس همون بهتر صبر کنی  یکم بزاری روش یکی بخری ک هم ی مقدار جدید تر باشه و هم اقتصادی تر و بهتر باشه

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
اون عکسی که من گذاشتم mvm قدیمی هست اصلا تولید نمیشه ایم مدلي

دیگه ما اینقدر با جزئیات ندیدیم 😅😅😅

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

ببین خب بگرد دنبال ی ماشین دیگه ک هم قطعاتش بهتر گیربیاد هم اپشنای دیگه داشته باشه یکم دیگه بزار روش ...

بیشتر نمیتونم هزینه کنم،فقط بخاطر آپشناش تو گزینه هامونه 

واقعا موندیم چه کنیم

ندیدی پس نظر هم نده

باشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اون عکسی که من گذاشتم mvm قدیمی هست اصلا تولید نمیشه ایم مدلي

خبببب پس اشتباه نکنیا نخریشاااا بدبخت میشی  میخواد هزاار برابر خرجش کنی بعدم  زیر قیمت ردش کنی بره  بعدحتی ب پرایدم راضی میشی ک قطعات وایناش ازش بهتره و راحت تر گیر میاد .

فقط ضرر میکنی . ۲۰۶ بدون ترید بردار تازع مدلشم از  ام وی ام بهتره  از ۲۰۶ سود نکنی ضرر هم نمیکنی .ـولی ام وی ام میخوای  ضرر میکنی کلی  دوباره باید براش هزینه کنی تولیدم نمیشه  قدیمی ترم هست مدلش . پس بیخیالش شو  ۲۰۶ رو میتونی بعدا راحت بفروشی بزاری روش یکی بهتر بخری .

ام وی ام قدیمی ک تولید نمیشه  رو  فقططط ضرر  نصف قیمتم بدی ایا کسی بخره یا ن 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
خبببب پس اشتباه نکنیا نخریشاااا بدبخت میشی میخواد هزاار برابر خرجش کنی بعدم زیر قیمت ردش کنی بره ...

راست میگی یا باید بهترشو خرید یا همون ۲۰۶ که قطعاتش هست بهتره

اینطوری از چاله در میایم میریم تو چاه

بدبختی این حدودا همش چینیه مثل اچ سی کراس و همین mvm و چندتا ایرانی چرت مثل ساینا