دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
عزیزم متور و ایناشم هستاا ظاهرشو نبین . قطعاتش گرون وو بسختی پیدا میشه .میگن ۲۰۶ از لحاظ متور و ای ...
تقصیر استارتره
با دوتا عکس میخواد نظر بپرسه
نمیگه مدل چند باشن
هرچند باز هم من نظرم ایکس33 هست
ماشین ایرانی یه ارزن نمی ارزه
اونم 206 که احتمال ترکیدنت رادیاتش از داخل هست و چقدررررر تصادف و سوختگی و مرگ داده
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
تقصیر استارتره با دوتا عکس میخواد نظر بپرسه نمیگه مدل چند باشن هرچند باز هم من نظرم ایکس33 هست ماشین ...
اره دقیقا مثلا استارتر باید ببینه خودش چی میخواد ماشینی میخواد ک سرعت و قطعاتش ب راحتی گیر بیاد و هزینش کمتر باشه یا ن برا ظاهر و راحتی و ی امکانت دیگه و سرعت معمولی و ... باشه
خودش باید ببینه اول کدوم خصوصیاتو میخواد بعد نشون ی متخصص یا مکانیکی چیزی بده بگه کدوم از اینا چنین ویژگیایی دارن میخوام بخرم