2777
2789

فقط بخاطر اینکه اذیت کنه😞

مگه چیکار کردم خب

من از بچگیم عاشق بچه بودم 

اصلا یکی از دلایلی که ازدواج کردم بخاطر تشکیل زندگی بچه هم بود

ولی چرا منتظر میزاره 😞

دلم خیلی گرفته

کاش خدا به همه اونایی که بچه ندارن بچه سالم و صالح بده

به منم بده 

اینقدر فکرم درگیره افسرده شدم 

نمیدونم کی میخوام جواب بگیرم 😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یادگرفتم برای چیزی که دوست دارم‌ونمیشه بیش ازحد اصرار نکن

چون ممکنه اون اتفاق با یه امتحان الهی بیاد و منم شاید نتونم تحمل کنم

مثلا همین معقوله بچه اگر بااصرار والتماس بیاد اما خدایی نکرده مریضی داشته باشه من ادمی نیستم دلم طاقت بیاره ببینم بچم مریض مشکل داره درد داره

شمام توکل کن انشالله که هرچی صلاح همون بشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

چه مدته؟ اینجوری نگو. به هر دیدی به خدا نگاه کنی همون برات میکنه .همیشه بگو میدونم که خودت بهم بچه میدی. اکه میرم دکتر چون تو گفتی از تو حرکت از خدا برکت. من دارم تلاش میکنم چون شاید قراره تو از دست این دکتر بهم کمک کنی بچه دار شم

من یادگرفتم برای چیزی که دوست دارم‌ونمیشه بیش ازحد اصرار نکنچون ممکنه اون اتفاق با یه امتحان الهی بی ...

درسته

ولی نمیشه هم گفت خدا به اونایی که دیر بچه میده دلیلش میتونه این باشه

😅💔درکت میکنم ایشالله که زودی یه بچه ی خیلی خوشگل سالم به حق فاطمه زهرا🥲💔 بگیری بغلت💔😅🥲

🥺منم خیلی عاشق بچم ولی من بچه دار نمیشم چون کیستم داره بزرگ میشع یه بار خوب شده ولی این بار خیلی بد رشد کرد

ولی از ازوداج کردنم میترسم واسه همین ازوداج نمیکنم😔

درستهولی نمیشه هم گفت خدا به اونایی که دیر بچه میده دلیلش میتونه این باشه

نه نگفتم دلیلش این 

گفتم من ادم اصرارکردن نیستم میگم خدایا خودت بهتر صلاح میدونی

اما تلاشم ومیکنم بیکارم نمیمونم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!