2777
2789
عنوان

درخواست نامزدمو قبول کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 202 پست
خوب این قرار نیست تعمیم بدیم به کل جامعه که ..جامعه خوب و بد داره ..چه زن چه مرد ..

افرین پس گفتین بد و خوب هست در مرد و زن

باریکلا به شعورتون و ممنون از درک تون

نه عین زنای دیگه سایت که میگن مردهای عالم بدن کلا

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

چ فایده داره واقعا خدا که هیچ کاری نمیکنه با این آدم که این همه بدی داره می‌کنه این آدم روحش شیطانی ...

حتما وکیل بگیر حقتو تمام و کمال ازش بگیر

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه اون زن عین خودم صداقت داشهه باشه و باهم قول بدیم زندگی رو بسازیم به درستی نه مخفی نمیکنمازدواج ی ...

من یه بار رفتم تو رابطه و پشیمون شدم فهمیدم پسرایی که همش میگن ما پاکیم ما فلانیم فقط یه نقاب الکی دارن 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

اگه زن خیانت کنه چی ؟ مورد ها دیدم زن خیانت کردهبازم مهریه بهش تعلق میگیره چون قانون اینو میگهاینو ج ...

زن که خیانت میکنه مرد از خونه‌ پرتش میکنه بیرون و بچه هاشو ازش میگیره در ۵۰ درصد مواقع هم اونو به قتل میرسونه 

اما زن ، با خیانت و بدخلقی ، دست بزن ، بددهنی ووو... میسوزه و میسازه چون بچه داره چون پشتیبان نداره و چون جایی برای رفتن نداره چون زنه 😊 چون زنه پدرش(که یک مرد هست) بهش ارثیه نمیده چون زنه استخدامش نمیکنن اگه بخوان استخدامش کنن باید با بالادستیش وارد رابطه نامشروع بشه 

حالا متوجه شدین چرا مهریه میگیرن ؟ 

من میدونم زن هایی هستن که بدکاره هستن و ممکنه از مرد سواستفاده کنن ولی اسیبی که به زن میرسه در مقابله با مرد هیچی نیست این رو لحاظ نمیکنی که مرد فقط از نظر مالی اونم برای یه مدت محدود قرار تحت فشار باشه. 

باشه ؛ حق با تو

من یه بار رفتم تو رابطه و پشیمون شدم فهمیدم پسرایی که همش میگن ما پاکیم ما فلانیم فقط یه نقاب الکی د ...

دیگه ادما خیلی هاشون دروغ میکن ولی قضاوت مختص خداست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

زن که خیانت میکنه مرد از خونه‌ پرتش میکنه بیرون و بچه هاشو ازش میگیره در ۵۰ درصد مواقع هم اونو به قت ...

ولش کن عزیزم کلا مردا نمیتونن حرف حق بشنون عصبی میشن ما زنا خودمون باید به فکر خودمون باشیم 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

میشه واقعا یکی بگه طلاق هم دست خداس و اگه نهاد جدا بشن هیچکس نمیتونه مانع بشه ؟؟ مثل آیه قرآن که برای ازدواج هست که خدا دو نفر رو باهم آشنا می‌کنه که هیچ کسی نمیتونست اونا رو به هم وصل کنع ولی خدا خواست