2777
2789
عنوان

درخواست نامزدمو قبول کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 202 پست
مال و اموالتو از خانمت میخوای قایم کنی؟ بعد شما شعار میدی میگی خیانت نمیکنم جالبه 😂من ترجیح میدم با ...

ایشون فقط ادعا  داره ..میخواد مفت و مجانی بره زن بگیره مهریه هم نکنه پس فردا هم خواستن طلاق بگیرن هیچی نده بره پی کارش .اما شکر خدا الان دیگه کسی به اینجور آدم ها ی دسته بیل هم نمیده (ببخشید بابت لحن ..از شدت وقیح بودنشون اعصابم خورد شد )

خیانت بحثش جداستاما تیغ زدن یه چیز دیگسبخونید دو بار

ادمی که دروغ بگه درباره اموالش به زنش یعنی صادق نیست درآینده هزار تا چیزو بهونه میکنه خیانت میکنه شما میخوای به زنت نگی خونه داری ماشین داری؟ چه زندگی عالی

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مردی که زن و بچش رو رها کرده و دنبال خوشی خودشه و حتی خرج زن و بچش نمی‌ده هنوز توقع داره مهریه اج ...

این مرد حقش اینه با نیسان از روش رد شی 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
شما آدم درست سر راهت قرار نگرفته فک کردی همسر من چرا مال و اموال براش مهم نیست ولی میترسه منو از دست ...

دو بار دوست دخترم بهم خیانت کرد 

خداکنه خدا بهم نگاه کنه پس

خوشبخت شین 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

ایشون فقط ادعا داره ..میخواد مفت و مجانی بره زن بگیره مهریه هم نکنه پس فردا هم خواستن طلاق بگیرن هی ...

دختر اگه ساده نباشه گولشونو نمیخوره 

خاطره بد ندارم دارم میبنم تو جامعهشوهر خالم وکیله یه چیزایی تو پرونده هاش میبینم جاش نیست لینجا بگم ...

خوب این قرار نیست تعمیم بدیم به کل جامعه که ..جامعه خوب و بد داره ..چه زن چه مرد ..

ادمی که دروغ بگه درباره اموالش به زنش یعنی صادق نیست درآینده هزار تا چیزو بهونه میکنه خیانت میکنه شم ...

اگه اون زن عین خودم صداقت داشهه باشه و باهم قول بدیم زندگی رو بسازیم به درستی نه مخفی نمیکنم

ازدواج یع قرارداد سالمه نه یک بازی 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

های خواهر من شوهرم لباساش انقد داغون بود همه رو ریختیم دور تازه خریدیم ...من باعث شدم خونه بخره ماشی ...

متاسفم برات عزیزم ایشالا که به حقت برسی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
های خواهر من شوهرم لباساش انقد داغون بود همه رو ریختیم دور تازه خریدیم ...من باعث شدم خونه بخره ماشی ...

بمیرم برات 🥲یکی از ترسای من از ازدواج همین بود که ادم درست و خوب سر راهم بیاد