من مهریه رو گفتم 300 سکه به بالا اما نامزدم میگه آپارتمان به نامت میکنم ولی 114 تا سکه باشه مهریت به نظرتون قبول کنم؟ از طرفی من دلم میخواست مهریم بالا باشه که در آینده ضامن زندگیم باشه یه موضوع دیگم هست این که مدام میگه سال دیگه عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون در صورتی که هنوز تازه نامزد شدیم سن خودمم کمه نظرتون چیه دلیل اصرارش چی میتونه باشه
همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون؟
مال و اموالتو از خانمت میخوای قایم کنی؟ بعد شما شعار میدی میگی خیانت نمیکنم جالبه 😂من ترجیح میدم با ...
ایشون فقط ادعا داره ..میخواد مفت و مجانی بره زن بگیره مهریه هم نکنه پس فردا هم خواستن طلاق بگیرن هیچی نده بره پی کارش .اما شکر خدا الان دیگه کسی به اینجور آدم ها ی دسته بیل هم نمیده (ببخشید بابت لحن ..از شدت وقیح بودنشون اعصابم خورد شد )
خیانت بحثش جداستاما تیغ زدن یه چیز دیگسبخونید دو بار
ادمی که دروغ بگه درباره اموالش به زنش یعنی صادق نیست درآینده هزار تا چیزو بهونه میکنه خیانت میکنه شما میخوای به زنت نگی خونه داری ماشین داری؟ چه زندگی عالی
همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما آدم درست سر راهت قرار نگرفته فک کردی همسر من چرا مال و اموال براش مهم نیست ولی میترسه منو از دست ...
دو بار دوست دخترم بهم خیانت کرد
خداکنه خدا بهم نگاه کنه پس
خوشبخت شین
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
ادمی که دروغ بگه درباره اموالش به زنش یعنی صادق نیست درآینده هزار تا چیزو بهونه میکنه خیانت میکنه شم ...
اگه اون زن عین خودم صداقت داشهه باشه و باهم قول بدیم زندگی رو بسازیم به درستی نه مخفی نمیکنم
ازدواج یع قرارداد سالمه نه یک بازی
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید