2777
2789
عنوان

درخواست نامزدمو قبول کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 202 پست
قانون جدید هم که تصویب بشه خیالت راحت باشه جوری نمیشه که شما میخوای ..مالیات مهریه رو هم آقایون میپر ...

قبل از خواستگاری اموال رو میزنن به اسم مادر و خواهر

عین الان پسر داییم و دوستام

خیالتون زاحت

احازه نمیدیم زحمت چند سالمونه یک زن تیغ زن البته جسارت نباشه به زن های با شخصیت یهو ببره یا بکی دیگه بخنده بهمون

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

متاسفم برات....مگه شماهاخودتون خواهرومادرندارید هیچ به فکرمنافع اونانیستید....فقط خودتونومیبینید....

متاسف باش

برام مهم نیست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه ی سوال بپرسم ؟

بفرمایین

قبل از خواستگاری اموال رو میزنن به اسم مادر و خواهرعین الان پسر داییم و دوستامخیالتون زاحتاحازه نمید ...

مال و اموالتو از خانمت میخوای قایم کنی؟ بعد شما شعار میدی میگی خیانت نمیکنم جالبه 😂من ترجیح میدم با مردی باشم که صداقت داشته باشه خیال شما هم راحت 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

امیدوارم شعار نباشی عمل کنی به حرفت 🌹

شعار نبست

دو تا دوست دختر داشتم تا این سن

حفتشون بهم خیانت کردن

خدارا شکر همیشه تعهد داشتم

حتی مادر خدابیامرزم همیشه میگفت افرین که با چند نفر نیستی

مال و اموالتو از خانمت میخوای قایم کنی؟ بعد شما شعار میدی میگی خیانت نمیکنم جالبه 😂من ترجیح میدم با ...

شوهر من روز اول فقط خودش بود و یه ساک لباس که آورد خونه جدیدمون اونم همش چرک بود شستمشون🤣🤣

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نه فارغ از جنسیت من هیچوقت صفر و صدی حرف نمیزنم بخاطر کار نادرست کسی ، بقیه رو خراب نمیکنم حرف من ای ...

اگه زن خیانت کنه چی ؟ مورد ها دیدم زن خیانت کرده

بازم مهریه بهش تعلق میگیره چون قانون اینو میگه

اینو جواب بدین ممنون میشم

قبل از خواستگاری اموال رو میزنن به اسم مادر و خواهرعین الان پسر داییم و دوستامخیالتون زاحتاحازه نمید ...

خوب اگر اینجوریه چرا منتظری قانون مهریه تصویب بشه ؟😂😂برو بزن بنام این و اون برو زن بگیر دیگه .چقدر خاطره بدی داری از زن های اطرافتون همه هم تیغ زن 🥲

مال و اموالتو از خانمت میخوای قایم کنی؟ بعد شما شعار میدی میگی خیانت نمیکنم جالبه 😂من ترجیح میدم با ...

خیانت بحثش جداست

اما تیغ زدن یه چیز دیگس

بخونید دو بار

بفرمایین

با مردی که زن و بچش رو رها کرده و دنبال خوشی خودشه و حتی خرج زن و بچش نمی‌ده هنوز توقع داره مهریه اجرا گذاشتم تخفیف قائل بشم براش واقعا باید چیکار کرد ؟همچنین آدمایی باعث شده که ما زن ها فقط فک کنیم ببخشیدا مهریه می‌تونه ی مرد رو ادب کنه 

خوب اگر اینجوریه چرا منتظری قانون مهریه تصویب بشه ؟😂😂برو بزن بنام این و اون برو زن بگیر دیگه .چقدر ...

آره خودش میگه همه مردا بد نیستن بعد میگه تیغ زنن خانما اموالمو میزنم به نام یکی دیگه خدا شفاش بده 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

اگه زن خیانت کنه چی ؟ مورد ها دیدم زن خیانت کردهبازم مهریه بهش تعلق میگیره چون قانون اینو میگهاینو ج ...

شما آدم درست سر راهت قرار نگرفته فک کردی همسر من چرا مال و اموال براش مهم نیست ولی میترسه منو از دست بذه چون میدونه مثل من دیگه براش وجود نداره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
شوهر من روز اول فقط خودش بود و یه ساک لباس که آورد خونه جدیدمون اونم همش چرک بود شستمشون🤣🤣

های خواهر من شوهرم لباساش انقد داغون بود همه رو ریختیم دور تازه خریدیم ...من باعث شدم خونه بخره ماشین بخره ولی در آخر یواشکی همه رو به اسم یکی کرد و درخواست طلاق کرد با ی بچه اواره شدیم 

خوب اگر اینجوریه چرا منتظری قانون مهریه تصویب بشه ؟😂😂برو بزن بنام این و اون برو زن بگیر دیگه .چقدر ...

خاطره بد ندارم دارم میبنم تو جامعه

شوهر خالم وکیله یه چیزایی تو پرونده هاش میبینم جاش نیست لینجا بگم زشته