من مهریه رو گفتم 300 سکه به بالا اما نامزدم میگه آپارتمان به نامت میکنم ولی 114 تا سکه باشه مهریت به نظرتون قبول کنم؟ از طرفی من دلم میخواست مهریم بالا باشه که در آینده ضامن زندگیم باشه یه موضوع دیگم هست این که مدام میگه سال دیگه عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون در صورتی که هنوز تازه نامزد شدیم سن خودمم کمه نظرتون چیه دلیل اصرارش چی میتونه باشه
همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون؟
قانون جدید هم که تصویب بشه خیالت راحت باشه جوری نمیشه که شما میخوای ..مالیات مهریه رو هم آقایون میپر ...
قبل از خواستگاری اموال رو میزنن به اسم مادر و خواهر
عین الان پسر داییم و دوستام
خیالتون زاحت
احازه نمیدیم زحمت چند سالمونه یک زن تیغ زن البته جسارت نباشه به زن های با شخصیت یهو ببره یا بکی دیگه بخنده بهمون
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
متاسفم برات....مگه شماهاخودتون خواهرومادرندارید هیچ به فکرمنافع اونانیستید....فقط خودتونومیبینید....
متاسف باش
برام مهم نیست
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حتی مادر خدابیامرزم همیشه میگفت افرین که با چند نفر نیستی
نه فارغ از جنسیت من هیچوقت صفر و صدی حرف نمیزنم بخاطر کار نادرست کسی ، بقیه رو خراب نمیکنم حرف من ای ...
اگه زن خیانت کنه چی ؟ مورد ها دیدم زن خیانت کرده
بازم مهریه بهش تعلق میگیره چون قانون اینو میگه
اینو جواب بدین ممنون میشم
مال و اموالتو از خانمت میخوای قایم کنی؟ بعد شما شعار میدی میگی خیانت نمیکنم جالبه 😂من ترجیح میدم با ...
خیانت بحثش جداست
اما تیغ زدن یه چیز دیگس
بخونید دو بار
با مردی که زن و بچش رو رها کرده و دنبال خوشی خودشه و حتی خرج زن و بچش نمیده هنوز توقع داره مهریه اجرا گذاشتم تخفیف قائل بشم براش واقعا باید چیکار کرد ؟همچنین آدمایی باعث شده که ما زن ها فقط فک کنیم ببخشیدا مهریه میتونه ی مرد رو ادب کنه
شوهر من روز اول فقط خودش بود و یه ساک لباس که آورد خونه جدیدمون اونم همش چرک بود شستمشون🤣🤣
های خواهر من شوهرم لباساش انقد داغون بود همه رو ریختیم دور تازه خریدیم ...من باعث شدم خونه بخره ماشین بخره ولی در آخر یواشکی همه رو به اسم یکی کرد و درخواست طلاق کرد با ی بچه اواره شدیم
خوب اگر اینجوریه چرا منتظری قانون مهریه تصویب بشه ؟😂😂برو بزن بنام این و اون برو زن بگیر دیگه .چقدر ...
خاطره بد ندارم دارم میبنم تو جامعه
شوهر خالم وکیله یه چیزایی تو پرونده هاش میبینم جاش نیست لینجا بگم زشته