2777
2789
عنوان

درخواست نامزدمو قبول کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 202 پست
بعضیا میدن بغضیا نمیدنبعضیا میترسن بدن به زن و بعصیا هم نمیدن چون دلیل دارنازدواج یک قرارداد زندگی ه ...

زنا مهمن و جوری رفتار میکنن که مردشون لایقشه شما مردی درک نمیکنی

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد ۱۰ سال این حقو ازش گرفتم الان دائم ترس اینو داره که برم

درسته خیلی ها بخاطر اینکه زن نزاره یهو بره حق طلاق رو نمیدن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بزرگوار شما اسلحه رو سرت نیست که مهر بالا قبول کنی شما باید بری خواستگاری کسی که به مهر که مد نظر شم ...

انشالا قانون جدید مجلس در مورد مهربه که داره تصویب میشه قشنگ نشون میده مهریه جیه

صبور باشیم بهتره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

خب اون قبول نمیکنه توهم میتونی قبول نکنی چون اون نمیتونه بپردازه

اگه بحثش جدی بشه میخوام بگم ۸۰ تا یا ۶۰ تا 

کمتر از اونو نمیتونم قبول کنم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
زنا مهمن و جوری رفتار میکنن که مردشون لایقشه شما مردی درک نمیکنی

اها مردا مهم نیستن ؟

چرا من اصلا دوس ندارم حق طلاق داشته باشم! به چ درد میخوره آخه

شوهر من حاضره همه چیشو بده فقط منو از دست نده راستش یه جورایی ترسوندمش

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ممنون ازتون

خواهش

انشالا قانون جدید مجلس در مورد مهربه که داره تصویب میشه قشنگ نشون میده مهریه جیهصبور باشیم بهتره

انشالا یه قانون جدید هم درباره مردای عزیز وضع و تصویب کنن که اینقدر راحت خیانت نکنن و زن و بچشونو اذیت کنن به امید خدا

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟