2777
2789
عنوان

پسر فامیلمون رفته خواستگاری به دختره گفته😑

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 63 پست
آقایون تحصیل کرده با تربیت نادرست

اگه تظر شما اینه دلیلی نداره به بقیه نظرات و اشخاص توهین کنی👍

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
بخدا دارم دیوونه میشم، 😭کارم شده از صب تا ظهر دویدن، از ظهر ک میرسم خونه میرم تو لاک افسردگیبرام دع ...

عزیزمم🩵پشتکار خوبی داری حتما به نتیجه میرسی ناامید نشیاا👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس دیگه شما توقعت رفته بالا وگرنه بنده خدا که خب داره عین حقوقت رو بهت میده

اگه حقوقمو هم داشتم خ راحت تر پس انداز میکردم. همش حس میکنم ویگه عقب افتادم از همه چیز 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
اگه تظر شما اینه دلیلی نداره به بقیه نظرات و اشخاص توهین کنی👍

آقایی که تربیت درستی داره برای همسرش حق تحصیل و کار و از همسرش نمیگیره 

یاد گرفته همسرش هم انسانه و دارای حقوق انسانی هست

شما دوست داری به خودی بزنی دلیل نمیشه کار آقایون رو توجیا کنی

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
آقایی که تربیت درستی داره برای همسرش حق تحصیل و کار و از همسرش نمیگیره یاد گرفته همسرش هم انسانه و د ...

زمانی ک یاد بگیرین هرکی نظر متفاتی با شما داره رو بپذیرین و توهین نکنید جامعه پیشرفت چشمگیری. میکنه

کسی هم تو این دوره زمونه کسیو مجبور ب کاری نمیکنه و براساس نظر طرفین تصمیم گیری میشه

حقیقت برا منم همچین خاستگاری اومد گفت چند دهنه مغازه دارم یه کارگاه ام دی اف دارم نمیخام خانمم شاغل باشه منم بهم برخورد جواب منفی دادم دو سال بعد در حالیکه خسته و له و لورده سر کار بودم همون خاستگارمو با خانمش دیدم یه خانم بشدت زیبا سرحال لباسای گرون و کلی طلاا.. بچه ها پسره یجوری نگام کرد انگار گف بدبخ منو نخاستی ک ب این روز بیفتی😅😩

الانم کلی مریضی بخاطر کار بیرون و تو خونه دارم 

البته من اصلا مخالف کار بیرون خانم نیستم 

ولی همیشه میگم کار بیرون برا خانم باید سبکتر باشه و اینکه حفوق و مزایا و بیمه داشته باشه و اختیار حقوقم تقریبا دست خود خانم باشه نه اینکه بخاد خرج زندگی بده

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
زمانی ک یاد بگیرین هرکی نظر متفاتی با شما داره رو بپذیرین و توهین نکنید جامعه پیشرفت چشمگیری. میکنهک ...

جامعه زمانی پیشرفت چشمگیری میکنه که نصف جامعه مجبور به صرفا پخت و پز و تو خونه موندن نباشند و از ظرفیت های وجودیشون استفاده کنن

در ضمن نظر ادم  ممکنه الان و ۵ سال بعد کلی متفاوت باشه

کسی که از اول با این شرط میاد جلو واقعا نمیتونه ادمی با تربیت درست باشه

حقیقت برا منم همچین خاستگاری اومد گفت چند دهنه مغازه دارم یه کارگاه ام دی اف دارم نمیخام خانمم شاغل ...

اصلا پشیمون نباش 

استقلال از هرچیزی توی دنیا مهم تره

اموال همسر به خودش مربوطه

هر انسانی باید بتونه از پس هزینه های شخصی خودش بربیاد

حقیقت برا منم همچین خاستگاری اومد گفت چند دهنه مغازه دارم یه کارگاه ام دی اف دارم نمیخام خانمم شاغل ...

بعد همچین مردی دارای افکار پوسیده و مرد سالارانه ست 

واقعا سخته زندگی با همچین آدمایی

مگه این‌که شبیه خودشون باشی و زن رو جنس دوم بدونی

چه خوب، بنظرم زن زود فرسوده میشه هم کارخونه هم بیرون هم بچه داری، اگه بیرون فقط کترکنه مشکلی نیس کمکی داشته باشه، وقتی شوهرش سرکاره نیازمالی نداره نیازی نداره بنظرم، حس خوب وارامش روبه خونوادش میده 

خودشون فکراشون رو کردن و راضین مبارکه ، به نظرم به فکر لباس برای عروسی باشی بهتره 

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

حالا یکی سراغ داشتم میگف تانری سرکارعقدت نمیکنم😂

ای بابا 😂

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️