2777
2789
عنوان

پسر فامیلمون رفته خواستگاری به دختره گفته😑

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 63 پست
خودشون فکراشون رو کردن و راضین مبارکه ، به نظرم به فکر لباس برای عروسی باشی بهتره

😂💔 

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

اصلا پشیمون نباش استقلال از هرچیزی توی دنیا مهم ترهاموال همسر به خودش مربوطههر انسانی باید بتونه از ...

بله بشرطی که کار خوب و حقوق و مزایای خوب داشتم  پشیمون نمیشدم چون حامی استقلال زنانم

ولی برا منیکه شغلم هیچ امنیت مالی نداشت اشتباه بود الان تو خونه نشستم با کمردرد و گردن دردو مچ دستام بشدت اذیت میشن بیمه هم نبودم. بخاطر این مشکلات شغلمو ول کردم

گاهی فکر میکنم اگه قبول کرده بودم همسر اون آقا بشم میتونستم تو خونه مهارت بیاموزم و کسب درآمد کنم با سرمایه همسر. 

الان همسرم هر چی در میاره همش میره پا اجاره خونه و قسط و خورد و خوارک و..

ان شالله اون آقا و خانمشون هم  خوشبخت شن من فقط شرایطو توضیح دادم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد همچین مردی دارای افکار پوسیده و مرد سالارانه ست واقعا سخته زندگی با همچین آدماییمگه این‌که شبیه ...

ولی گاهیم براحتی میشه تفکراتشونو تغییر داد 

اغلب اقایون اول زندگی این تزا رو میدن بعد کم کم تغییر میکنن

جدا از یعده خاص

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺