دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا تو نی نی سایت همیشه جنجاله بین خانم شاغل و خانه دار؟! 😐
آخه خانم باید خودش انتخاب کنه شاغل باشه یا خانه دار شاید تا 30 سالگی خانه دار باشه بعد دوست داشته باشه بره سرکار آقا اجازه نده و از همون اون ازدواج تعیین تکلیف کنه برا آدم باید و نباید بذاره😑
من یک زن قدرتمند هستم😉😎 فمینیست هستم؟نمیدونم😐 کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒 آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید
حالا چرا گارد گرفتین هر کی ی جور دوس داره یکی ممکنه کار کردن و مستقل بودن در الویتش باشعه یکیم ممکنه حال کار کردن نداشته باشه ترجیحش خونه داری باشه حالاشماها ب خواستگارای خودتون ب سلیقه و معیار خودتون جواب بدین اون دختر خانوم اینجوری دوس داشته
بالاخره خانم خانه دار از لحتظ مالی خ محدودیت داره، من الان یک ماهه بی کار شدم دارم با پوستو گوشتم د ...
بستگی به وضعیت مالی همسرتون داره من اون موقع که شاغل بودم خیلی برام سخت بود همه چی و وقت و انرژی کافی نداشتم حتی به خودم برسم چه برسه به خونه و زندگی و دل مول خرج کردن نداشتم اما الان حداروشکر خیلی راضیم و کلی وقت و انرژی دارم و خرج کردن هم برام خیلی راحت تره خداییش همسرمم دریغ نمیکنه و اصلا نیازی نیست بهش بگم پول بده اصلا نمیذاره حسابم خالی باشه