2777
2789
عنوان

پسر فامیلمون رفته خواستگاری به دختره گفته😑

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 63 پست

موندم چرا بعضی ازشماها میخوان نظرخودتون روبه بقبه تحمیل کنین وفکرمیکنین خودتون عقل کلین فقط دوست داشته خب_چندروز پیشم یک گاوی تاپیک زده بود حیوونا زایمان طبیعی میکنن چرا من باید طبیعی زایمان کنم

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
مهندسه؟ از مهندسا اینهمه بیشعوری بعیده

آره 

حق تحصیل و کار نداره دختر قبول کرده‌ 

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهندسه؟ از مهندسا اینهمه بیشعوری بعیده

اصلا بیشعوری نیست اطفاقا خیلی از اقایون تحصیل کرده زنی میخان که کدبانو و خانه داریش عالی باشه چون زندگی رنگ و رو میگیره خدایی وقتی کدبانو تو خونه باشه

(خودم تحصیل کرده هستم) 

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
منم شوهرم مهندس نفت باشه دلم میخاد بمونم خونه فقط کدبانویی کنم😂😂😂البته تحصیلاتم سرجاشه

شوهرم مهندسه 

یک ماهه بی کار شدم دارم خودمو میکشم،،  در به در هر روز صبح از ساعت ۷میزنم بیرون برایی پیگیری ک چرا بیکار شدم😥

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
چیشد بده بشینه تو خونش والا هنر تو اینه با کمترین زحمت ادم پول در بیاره

پول با منت هست که شوهر میده کلی منت میذاره 

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

اصلا بیشعوری نیست اطفاقا خیلی از اقایون تحصیل کرده زنی میخان که کدبانو و خانه داریش عالی باشه چون زن ...

بیشعوری نیست ؟اون اقا چی باشه که بخواد دستور بده من کار کنم تحصیل کنم یا نه‌؟ با خودش چی فکر کرده؟ مگه نوکر استخدام کرده که باید خانه‌داری بکنه؟

💜ARMY💜

منم شوهرم مهندس نفت باشه دلم میخاد بمونم خونه فقط کدبانویی کنم😂😂😂البته تحصیلاتم سرجاشه

مهندس عمران هست

چرا اینقدر براتون عجیبه بعد از ازدواج خانوم شاغل نباشه و خانه دار با؟ چیز بدی هم آقا نگفته وقتی نیازی به درآمد خانوم نباشه و خانوم خودش هم علاقه به کار بیرون نداشته باشه خانه داری همم خوبه من خودم قبلا شاغل بودم اما الان خیلی از خانه داری راضی ترم 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موندم چرا بعضی ازشماها میخوان نظرخودتون روبه بقبه تحمیل کنین وفکرمیکنین خودتون عقل کلین فقط دوست داش ...

حیوونا هم میخورن هم می ری نن.بگو تو با لوله بخور با سزارین بر ین.یه وقت جز حیوونا حسابت نکنن پلشت

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...