2777
2789
عنوان

پسر فامیلمون رفته خواستگاری به دختره گفته😑

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه مردا هم اینطوری نیستن خیلیا هم با جون و دل برای زن و زندگیشون خرج میکنن و هیچ منتی هم ندارن

بالاخره خانم خانه دار از لحتظ مالی خ محدودیت داره،  من الان یک ماهه بی کار شدم دارم با پوستو گوشتم درک میکنم این وضعیتو

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

چرا تعجب کردی زنه پسرخالم تو اداره ثبت احوال کار می‌کرده 

بعد از عقد دیگه نرفت گفت دوست ندارم

شوهرش هم راننده کوکالاست وضعشون خوب نیس مستاجرن

یه سال بعد هم بچه آورد یعنی الان بارداره

کلا بعضیا این جورین 

چرا تعجب کردی زنه پسرخالم تو اداره ثبت احوال کار می‌کرده بعد از عقد دیگه نرفت گفت دوست ندارمشوهرش هم ...

خب کارش عجیب بوده دیگه جای تعجب هم داره

عقلانی نیست

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
همینطور سزارینی و طبیعی ها🤣🤣

و دعوای بین معلما و پرستارا 😂

جهیزیه دادن و ندادن 

چهارتا جیزه ک همیشه دو دسته اند و هر دفعه ام به دعوا ختم پیدا میکنه

چرا تو نی نی سایت همیشه جنجاله بین خانم شاغل و خانه دار؟! 😐

آخه خانم باید خودش انتخاب کنه شاغل باشه یا خانه دار شاید تا 30 سالگی خانه دار باشه بعد دوست داشته باشه بره سرکار آقا اجازه نده و از همون اون ازدواج تعیین تکلیف کنه برا آدم باید و نباید بذاره😑

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

حالا چرا گارد گرفتین هر کی ی جور دوس داره یکی ممکنه کار کردن و مستقل بودن در الویتش باشعه یکیم ممکنه حال کار کردن نداشته باشه ترجیحش خونه داری باشه حالاشماها ب خواستگارای خودتون ب سلیقه و معیار خودتون جواب بدین اون دختر خانوم اینجوری دوس داشته 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه خانم باید خودش انتخاب کنه شاغل باشه یا خانه دار شاید تا 30 سالگی خانه دار باشه بعد دوست داشته با ...

میدونی اینا از کار کردن خسته شدن می‌خوان دیگه خرجشون رو یکی دیگه بده استرس کار نداشته باشن بالاتر گفتم مثل زن پسرخالم

بالاخره خانم خانه دار از لحتظ مالی خ محدودیت داره، من الان یک ماهه بی کار شدم دارم با پوستو گوشتم د ...

بستگی به وضعیت مالی همسرتون داره من اون موقع که شاغل بودم خیلی برام سخت بود همه چی و وقت و انرژی کافی نداشتم حتی به خودم برسم چه برسه به خونه و زندگی و دل مول خرج کردن نداشتم اما الان حداروشکر خیلی راضیم و کلی وقت و انرژی دارم و خرج کردن هم برام خیلی راحت تره خداییش همسرمم دریغ نمیکنه و اصلا نیازی نیست بهش بگم پول بده اصلا نمیذاره حسابم خالی باشه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بستگی به وضعیت مالی همسرتون داره من اون موقع که شاغل بودم خیلی برام سخت بود همه چی و وقت و انرژی کاف ...

همسرم دقیقااا پولی که سر کار بهم میده را اونم بهم میده. از اول همینجور بود

مثلا من از سر کار حدود ۲۰میگرفتم ایشونم ۲۰بهم خودش میداد و میده. ولی بازم محدودیت مالی خ پیدا کردم

شوهرم مهندسه یک ماهه بی کار شدم دارم خودمو میکشم،، در به در هر روز صبح از ساعت ۷میزنم بیرون برایی پ ...

اخی عزیزم ایشالا کارت درست شه 🩵

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
بیشعوری نیست ؟اون اقا چی باشه که بخواد دستور بده من کار کنم تحصیل کنم یا نه‌؟ با خودش چی فکر کرده؟ م ...

مگه دستور داده😐😂تو جلسه خاستگاری هرکی انتظاراتشو از فرد مقابلش میگه کسی کسیو احبار نمیکنه خب دخترهدمیتونست قبول نمنه😐😐

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
اخی عزیزم ایشالا کارت درست شه 🩵

بخدا دارم دیوونه میشم، 😭

کارم شده از صب تا ظهر دویدن، از ظهر ک میرسم خونه میرم تو لاک افسردگی

برام دعا کن💙

همسرم دقیقااا پولی که سر کار بهم میده را اونم بهم میده. از اول همینجور بودمثلا من از سر کار حدود ۲۰م ...

پس دیگه شما توقعت رفته بالا وگرنه بنده خدا که خب داره عین حقوقت رو بهت میده

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40