2777
2789
عنوان

باورم نمیشه تو گوشی همسرم پیامایی دیدم که به یه زن داده

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید همکاری کسیه

نه همکار زن نداره.

میگه مسافر بوده.ولی یه چیزایی داره میگه که هیچیش با هیچیش نمیخونه قشنگ معلومه داره دروغ میگه ولی داره سر بچه رو قسم میخوره که کاری نکرده و پیام نداده.

منم بهش میگم پس این کوفتیا الکیه؟؟؟جنا اومدن پیام دادن؟ ولی قسم جون بچمونو میخوره و میگه من این پیام ...

دروغ میگه.من ی بار دوسال پیش همینجوری ب دلم افتاد ک گوشی شوهرمو چک کنم.دیدم ی شماره ای هس زیادپیام داده شده.شوهرمم اونموقع هنوز استخدام نشده بود و توکار اژانس بود مسافراشم ثابت واکثرامن میشناختم خانم اینارو.خلاصه شماره مشکوکو برداشتم تو مخاطباش زدم دیدم سیوه مامان دوقلوها.....میشناختمشون ..دوقلوهارو شوهرم مدرسه میبرد وازونطرفم بچه های دوستش بود.گفتم چرا ب خانم پیام دادی بعدپاک کردی چ لزومی داشت پاک کنی؟؟؟؟؟گفت بخدا راجب بچه هاش بود اون زنه دوستمه اصلا مابهم نمیخوریم اون تیلیادره منومیخاد چیکار وفلان.گفتم دفعه بعد بازببینم پاک کردی میرم ب شوهرش بگم...دفعات بعد دیگ پاک نکردو به زنه پیام داد خانومم ناراحت میشه لطفا کاری داشتی تماس بگیر.ودیگه پیام دادنشون تموم سد و ازسال بعد بچه هاشو نبرد.گاهی وقتا قضاوت هامون الکیه و گاهی وقتا مردا دروغ میگن..

نه الکی نمیاره شماره رو جستجو کنید ببینید کیه

ببین من اومدم روبیکا دیدم یه اکانت به اسم الناز هست.زدم روش شماره ایی نیورد(چند روز بود همینطور بود اکانتای مختلف با اسمای مختلف دیدم ؛شاید دوسه بار،اینطورا،هی چیزیش نگرفتم وحتی به خودشم گفتم یه بار گفت نمیدونم کین جون من تا اینکه دیشب دیگه عصبی شدم ویادم افتاد همراه منو  میتونم چک کنم) وقتی چک کردم دیدم یه شماره چندتا پیام هست زدم توگوشیم دیدم این همون اکانت النازه،دنیارو سرم خراب شد.

دروغ میگه.من ی بار دوسال پیش همینجوری ب دلم افتاد ک گوشی شوهرمو چک کنم.دیدم ی شماره ای هس زیادپیام د ...

چرا اینقدر دروغ گوان این مردا.

به خدا من اگه اشتباهی ام بکنم سرمو کج میکنم میگم کردم.

ببین اینم میگه این شماره بهم زنگ زده منم سیو کردم ببینم کیه.بعدشم از پشتیبانی اسنپ زنگم زدن که یه خانم کارتشو گم کرده تو ماشین شما منم گفتم نه ماشینوچک کردم چیزی نبوده.در حالی که همراه من ۴ تا پیام صبح زده که به این خانم داده و بعد همین تماسی که گرفته خانمه و جواب نداده باز یه پیام دیگه داده.

منم گفتم لابد پیام دادی زنگ نزن خونه ام.

میگه من فقط دیدم یکی زنگم زده و سیو کردم دیدم خانمه وبعدشم پشتیبانی زنگ زد اینطوری گفت گفتم حتما این شماره همون خانمس.

توروخدا حرفاش کدوم با کدوم میخونه؟تو بگو؟من اشتباه میگم؟؟

بعدم جون و سر بچه قسم میخوره من کاری نکردم و خیانتی نکردم و پنجشنبه به این شماره من پیامی ندادم.

بعدم میگه اگه داده باشمم فقط شماره کارت فرستادم،اونم فرستاده پولو فرستادم منم گفتم ممنون.

میگم اگه داده باشی ام این میشه دوتا پیام نه این همه پیام.

یه بارم تازه عصر بهش پیام بدی.

چرا اینقدر دروغ گوان این مردا.به خدا من اگه اشتباهی ام بکنم سرمو کج میکنم میگم کردم.ببین اینم میگه ا ...

عزیزم دقیقا منم کوچکترین اشتباهی کنم سریع تسلیم میشم میگم اره

ولی شما ولش کن بچه داری نذاربیشترازین ب بچت قسم بخوره

عزیزم دقیقا منم کوچکترین اشتباهی کنم سریع تسلیم میشم میگم ارهولی شما ولش کن بچه داری نذاربیشترازین ب ...

عزیزم اخه چطور ولش کنم؟حالم خیلی بده،ازاینکه فکر میکنم نکنه چیزای بیشتری هست که نمیدونم داغونم میکنه.

عزیزم اخه چطور ولش کنم؟حالم خیلی بده،ازاینکه فکر میکنم نکنه چیزای بیشتری هست که نمیدونم داغونم میکنه ...

الهی الهی.😔درکت میکنم بخدا.منم همین حالتو کشیدم ولی دیگ پیگیرش نشدم الان خیلی وقته چک نکردم همراه من رو.چون اگ چیزی ببینم بهم میریزم.هرچقد بهشون بگی خیانت کردی قبول نمیکنن و اصاب خردی براخودت میمونه.مث من ولش کن و ب زندگی عادیت ادامه بده.باهاش سرد شو تا ب راه بیاد،یا هم اگ تنبیه نمیشه با این چیزا پس کلا عوض شو،اونقد بهش محبت کن ک فقط ترو ببینه و شرمنده بشه

الهی الهی.😔درکت میکنم بخدا.منم همین حالتو کشیدم ولی دیگ پیگیرش نشدم الان خیلی وقته چک نکردم همراه م ...

چقدر این حال بده😞😭😢

اره هیچ وقت چیزیو نمیخوان قبول کنن.

بابا من اومدم دارم با سند ومدرک گذاشتم جلوت میگم پیام دادی به این شماره باز با قطعیت و اعصابنیت و جدیت تمام میگه من جون بچمون کاری نکردم،پیامی ندادم تاحالا جز محتوای شماره کارت به کسی و خیانتی نکردم.

تو روخدا توبگو میشه همچین چیزی ؟چرا داره پنهون میکنه اونم اینهمه؟حتی اگه خیانتی نباشه ام جریانو نمیگه.

چیکار کنم به حرف بیاد؟اره فعلا باهاش سردم.

الهی الهی.😔درکت میکنم بخدا.منم همین حالتو کشیدم ولی دیگ پیگیرش نشدم الان خیلی وقته چک نکردم همراه م ...

به خدا ارامش انگار تو کنکاش نکردنه بعدش هزارتا فکر میاد تو سرت.بعدم که میگی خدایا چطوری باورش کنم خدایا داره راست میگه؟

چون به هرحال یه چیزی پیدا میشه حتی کوچیک که طبق معمول یا انکار میکنن یا درست راستشو و کاملشو نمیگن یا خدا میدونه دیگه.