2777
2789
عنوان

عشقم با دشمن من عکس گذاشت که منو بسوزونه زنگ‌زدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 35 پست
خلاصه بعد اینکه توی دعوا ها به خانوادم فحش میداد و... من باهاش کات کردم. چن بار اومد معذرت خواهی کرد ...

بچه بازیاتون چقدر ناراحتم می کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش بدونی بیشتر پسرا اولویتشون رفیقشونه نه پارتنرشون

هعی

من همه جوره هواشو داشتم نه پول داشت نه چیزی داشت بهش گفتم ماشین نمی‌خوام تو خونه اجاره ای بات زندگی میکنم براش همش غذا درست میکردم خوراکی مقوی می‌خریدم توی سرکار بخوره و... حس بدی داره 

چرا حرص میخوری بدرک بزار بره با همین اشغالا بگرده

ازش متنفرم 

من آدم بدی نبودم براش با تمام چیزاش ساختم ولی قدر ندونست . بهش گفتم ماشین مهم نیس نداری تو خونه اجاره ای بات زندگی میکنم براش خوراکی مقوی می‌خریدم همیشه ک توی سرکار بخوره براش غذا درست میکردم با اینکه خانواده سختگیری داشتم یواشکی با یه عالمه استرس و ترس براش می‌بردم🙂در نهایت توی دعوا ها بم می‌گفت همه آرزو دارن پسری مثل من توی زندگیشون باشه😐

آره ازش متنفرم فقط یاد خاطرات خوب اوایل رابطمون میفتم دلم میگیره فکر نمی‌کردم اون خاطرات خوب تموم شه ...

وقتی عشق واقعیو پیدا کنی ، اون کسی که واقعا ارزشتو میدونه به حسای اون موقعت میخندی ، غبطه میخوری که چرا خودتو صرف یه رهگذر کردی

گذشت گلم فکرشو نکن🩵

بیشتر بشناس بیشتر کتاب بخون .. پشیمون نمیشی

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

ازش متنفرم من آدم بدی نبودم براش با تمام چیزاش ساختم ولی قدر ندونست . بهش گفتم ماشین مهم نیس نداری ت ...

چقدر بی لیاقت واقعا واسه پسرای ایرانی خیلی متاسفم که اینقدر مریض و بیمار و قدر نشناس شدن یعنی مقصر خودمونیم که میایم به اینا ارزش و عشق میدیم که بعد واسه خودمون ادا بیان 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

یعنی من موندم یه پسر هول به خانوادتون فحش میده بعد دوباره بهش بر میگردین چقد خودتون دست کم میگیرید بخدا امثال شما ابرو هر چی دختره رو برده من یکی اسم خانوادمو بیاره سیفون میکشم رو خودشو خانوادش که نفهمه از کجا خورده 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
چقدر بی لیاقت واقعا واسه پسرای ایرانی خیلی متاسفم که اینقدر مریض و بیمار و قدر نشناس شدن یعنی مقصر خ ...

واقعا درست میگی 

جالبه من شنیده بودم پسرا، دختری رو که با همه چیزشون بسازه تا ابد باهاش میمونن و عاشقش میشن.

اونوقت این کثافت فقط زبونش دراز میشد همش میگفت همه ارزوشونه یکی مثه من داشته باشن!

واقعا درست میگی جالبه من شنیده بودم پسرا، دختری رو که با همه چیزشون بسازه تا ابد باهاش میمونن و عاشق ...

ن عزیزم اینجا این چیزا انتن نمیده ظاهرا پسرا دختری که سلیطه تر باشه و دائم قهوه ایشون کنه رو بیشتر دوست دارن😒

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
یعنی من موندم یه پسر هول به خانوادتون فحش میده بعد دوباره بهش بر میگردین چقد خودتون دست کم میگیرید ب ...

هر بار بعد اونکار یجوری گریه میکرد و التماس میکرد که فکر میکردی انگار داره غش می‌کنه و می‌گفت دیگه تکرار نمیشه منم بهش به شدت وابسته بودم برا همین برمیگشتم ولی در نهایت تصمیم گرفتم بخاطر این اخلاقش کات کنم

من مشکلم دیشبه که اون اتفاق افتاد