2777
2789

بچه رو باید تو شرایط مختلف ببری که بدنش قوی بشه 

اروپایی ها یه سنت دارن نی نی رو وقتی خوابه تو کالسکه می ذارن تو تراس تو هوای برفی که به شرایط مختلف عادت کنه

ولی خب این که بخوای شب تو چادر بخوابی کار راحتی نیس

خود من اصلا نمی تونم و آدم کمپ و زندگی در شرایط سخت نیستم🤪اگه خیلی فاصله نداره ازتون صبح برید و شب برگردید

نه چه لازمه خودت و بچه رو به خطر بندازیبشین خونه تا بچه ات جون بگیرهبیرون رفتن با بچه هم بالاخره یه ...

از اون بدتر خواهرم می‌گفت بچت و بزار خونه بیا برام لباس عید انتخاب کن 

منم گفتم آخه کدوم احمقی نوزاد و ول می‌کنه گرسنه بره خرید😐

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره حتی دوست ندارم عید دیدنی برم میترسم مریض باشن بچه مریض بشه اگه بدونی چقدر فکر میکنم

به دوست داشتن نیست که حداقل تا ۴ماهگی رفت و آمدتو باید محدود کنی.بغیر از بچه خودت هم ضعیف میشی بچه داری و کم خوابی نیاز به استراحت داری 

از اون بدتر خواهرم می‌گفت بچت و بزار خونه بیا برام لباس عید انتخاب کن منم گفتم آخه کدوم احمقی نوزاد ...

چقدر بی فکر هستن

ولشون‌کن

شما مادری وظیفته از بچه هات مراقبت و حمایت کنی

و خدا برای من کافیست.....

خوب نرو

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

بچه رو باید تو شرایط مختلف ببری که بدنش قوی بشه اروپایی ها یه سنت دارن نی نی رو وقتی خوابه تو کالسکه ...

بچه زیر ۶ ماه مخصوصا اگه تو فصل بهار بره تو طبیعت احتمال اینکه آلرژیک بشه خیلی بالاست