2777
2789
خانواده مادری درسته زحمت میکشن ولی یه جوری اختیار داری میکنن که ادمو تو معذوریت میذارن

مامانم زیاد زحمت می‌کشه 

ولی بابام تو سیسمونی بچم دخالت نکرد اصلا 

تازه می‌گفت بچت زود بیاد من بشینم خونه پیش شما سیگار بکشم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد بابام خواهرم میگن بیایم بخوابیم خونت منم رو‌ نموندم آب پاکی و ریختم رو دستشون گفتم نمیشه شما میا ...

عزیزم متاسفانه خانوادت درک نمیکنن شما هرچی به صلاح خودتو بچه هست انجام بده.

چرا بیان بمونن؟مال یک شهر نیستید؟ 

نه بچه خواهرم و دیوونه کردن بخدا حتی نوزادان بود داد میزدن بالا سرش خواهرم و مریض کردن

اها بعد زایمان منظورته ؟ اره اما ادم که نمی تونه مهمونو بیرون کنه 

اذیتی ظما تواتاق استراحت کن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم متاسفانه خانوادت درک نمیکنن شما هرچی به صلاح خودتو بچه هست انجام بده.چرا بیان بمونن؟مال یک شهر ...

چرا هستیم نزدیکیم 

اصلا لازم نیست بمونن چون بابام تا خود صبح بیداره و سیگار می‌کشه و بلند بلند صلوات میده 

حالا فک کن من با نوزاد هی برم بگم بابا سیگار نکش یا بزار یک ساعت بچه خوابه منم بخوابم 

خواهرمم که تا خود صبح تو گوشی و بلند بلند می‌خنده تو گروه چت می‌کنه 

یه شب چندماه پیش رفتم خونشون تا صبح نزاشتن بخوابم هفت صبح ماشین گرفتم فرار کردم از خونشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اها بعد زایمان منظورته ؟ اره اما ادم که نمی تونه مهمونو بیرون کنه اذیتی ظما تواتاق استراحت کن

اره خواهرم سزارین کرده بود تازه اومده بود خونه منم بیمارستان پیشش بودم دو شب نخوابیدم تا صبح بچرو شیر دادیم دوتایی 

اومدیم خونه استراحت کنیم بابام انقد داد زد بالا سرمون خواهرم گریه میکرد می‌گفت سرم گیج می‌ره ولی خواهرم و بابام همش داد میزدن و اذیت میکردن کلا نرمال نیستن شاید بیش فعالن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اها بعد زایمان منظورته ؟ اره اما ادم که نمی تونه مهمونو بیرون کنه اذیتی ظما تواتاق استراحت کن

بعد جدا از اذیتاشون بخوای بری تو اتاق میگن بهمون بی احترامی کردی چرا رفتی اتاق 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من دی زایمانه ۲۹ رفتم

انشالله بسلامتی زایمان کنی 

پس شاید دکترم برای دو هفته دیگ برام سونو تجویز کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼