دوستان من پنیک عصبی دارم برا همین یکماهه یوگا میرم اما جلسه قبل خیلی تمرینا سخت تر شد و الان زانوم با درد باز میشه. دست چپم هم درد میکنه ، کمرم هم درد گرفته
نمیدونم میترسم از علائم ام اس باشه ، نمیدونم شایدم از کوفتگی باشه ، نمیدونم چرا هرچی میشه میترسم فکر میکنم درد ناعلاج گرفتم😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم پنیک دارم😭 امضام یوگا کمکی بهت کرد؟؟من همه راها رو رفتم الان میخوام برم زیر نظر طب سنتی ببینم چ ...
طب سنتی من امتحان کردم هر کدوم میگن طبعت گرمه یا سرده یا خشکه یا تره ، متاسفانه نظرات درستی نداشتن تا بحال فقط با قرص دارم کنترل میکنم و یوگا ، ک یوگا هم عالیه ولی متاسفانه هر مربی روشش فرق داره ، من مربیم عوض شد و حرکات رو سریع ترش کرد باعث شد تپش قلب بگیرم بدتر شدم
طب سنتی من امتحان کردم هر کدوم میگن طبعت گرمه یا سرده یا خشکه یا تره ، متاسفانه نظرات درستی نداشتن ت ...
اره نباید فعالیت زیاد و سریع داشت. من طب سنتی اخرین راهه میخام برم ببینم چی میگه😑 یوگا و رقص و پیاده روی خیلی خوب بودن برام یعنی باعث میشه استرسم کمتر بشه ولی متاسفانه میخام قرار بگیرم یجایی که قبلا پنیک شدم دوباره استرسم شروع میشه. مثلا اگه رفتم یه پارکی که پنیک بهم دست داده دیگه از اون پارکه بدم میاد😂 قرص روی من اثر خوبی نداشت
یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره