2777
2789
عنوان

یوگا و درد و پنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 27 پست
اره نباید فعالیت زیاد و سریع داشت. من طب سنتی اخرین راهه میخام برم ببینم چی میگه😑 یوگا و رقص و پیاد ...

من با آسنترا دچار حملات بیشتری میشدم

ولی اس سیتالوپرام کم کم جواب داد

باید برید مجدد دکتر

بله عزیزمشدیدددددددارو رو در تمام احوال ادامه بدهآره گلم، ببین مثل فواره یک دوره اوج داره تا کم کم خ ...

ممنون عزیزم بهم قوت قلب دادی ک این بیماری هم میگذره ، انشالله توی هر مرحله ای از زندگیت موفق باشی❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با آسنترا دچار حملات بیشتری میشدمولی اس سیتالوپرام کم کم جواب دادباید برید مجدد دکتر

منم آسنترا بهم نمیسازه ولی میخورم چاره ای ندارم ، آسنترا برا پنیک خوبه ، پنیک رو کنترل می‌کنه ولی بیشتر گیجم میکنه

حتما باید دارو مصرف کنیدپنیک تقریبا دو سال توی اوج هست بعد. کم کمتر میشه به امید خداولی دارو نباشه آ ...

من خدارو هزاار مرتبه شکر دوران اوجش تموم شد. یعنی یکسال وحشتناااک ترییین روزای عمرم گذروندم😭 الان فهمیدم چیا حالمو بد میکنه و چیکار باید کنم ولی به طور کامل درمان نشدم 

اوایل چون تجربه نداشتم و اصلا نمیدونستم این حالتا چیه خیلی میترسیدم بعد فهمیدم اسمش پنیکع و بجز من خیلیا درگیرشن 

میگم اگه قرص نخورم خیلی بد میشه؟ قرص روی من اثر بد گذاشت میترسم بخورم 

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

[QUOTE=362705701]منم آسنترا بهم نمیسازه ولی میخورم چاره ای ندارم ، آسنترا برا پنیک خوبه ، پنیک رو کنترل می‌کنه ولی بی ...[/QUOTE

مطمئنم الان اینقدر درگیری شاید باور نکنی 

پنیک میره فقط زمان میبره

ببین گلم تغذیه خونساز خیلی مهمه

آش جو و گندم 

شیره

بادام سنگی 

من خدارو هزاار مرتبه شکر دوران اوجش تموم شد. یعنی یکسال وحشتناااک ترییین روزای عمرم گذروندم😭 الان ف ...

عزیزم

اون قرص به شما نساخت باید برید مجدد

بله با دارو خلقتون میاد بالا

روحیه اتون بهتر میشه

دقیقا منم همینم چند سالته شما؟

نزدیک ۲۳ 

از نوجوونی پنیک میشدم ولی خفیف در حد سوزن سوزن شدن پاهام یا تنگی نفس بعد یه اتفاق بروز داد و بدتر شد. منم نمیدونستم چیه فکر میکردم دیوونه شدم😂 خیلی بد بود اون یکسال اول که هرروز و هرشب مخصوصا اخرشبا حس مرررگ داشتم. الان باید حواسم خیلی باشه که فعالیت تند نکنم تا تنگی نفس و تپش قلب نگیرم، فیلم ترسناک نبینم، اخبار غمگین گوش ندم، محیط هایی که قبلا پنیک اومده سراغم هم زیاد نمیرم ولی دوس دارم به این ترسم غلبه کنم و برم اتفاقا جاهایی که پنیک میشدم

شما چند سالته؟ از چند سالگی و چرا پنیک شدی؟

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

باید میرفتی دکتر داروتو تغییر میدادگاهی یک دارو به سیستم عصبی برخی سازگار نیست

دو مدل خوردم 

من معدم حساسه و ضعیفه توی خوردن قرص باید محتاط باشم. خیلی وقته زیی نظر دکتر گوارشم تازه دکتر گوارشم با احتیاط بهم قرص میده😂 عجیب الخلقم 

ولی میگم کااااش از نوجوونی که اوایلش بود در حد سوزن سوزن شدن پاهام برای ۳۰ ثانیه. میفهمیدم اینا نشونه خفیف پنیکه تا شاید جلوی بدتر شدنش رو میگرفتم متاسفانه من یکسال بعد وحشتناک ترین لحظات پنیک. فهمیدم مبتلا به چی ام😐 تا قبل اون میگفتم من باید برم تیمارستان دارم روانی میشم، بعد که اومدم اینجا فهمیدم بجز من خیلیای دیگم درگیرن

عزیزماون قرص به شما نساخت باید برید مجددبله با دارو خلقتون میاد بالاروحیه اتون بهتر میشه

وابستگی برات نیاورد؟ گیجتون نکرد؟ 

چون سنم کمه و هزار تا درس و کار و گرفتاری دارم نمیخوام گیج و خوابالو باشم همیشه 

چه مدت مصرف کردید؟ بعد قطع مصرف دوباره برنمیگرده؟

اگه براتون ممکنه تلگرام صحبت کنیم

ندارم عزیزم 

یمدت همه پیام رسانا پاک کردم