2777
2789
عنوان

یوگا و درد و پنیک

92 بازدید | 27 پست

دوستان من پنیک عصبی دارم برا همین یک‌ماهه یوگا میرم اما جلسه قبل خیلی تمرینا سخت تر شد و الان زانوم با درد باز میشه. دست چپم هم درد می‌کنه ، کمرم هم درد گرفته

نمی‌دونم میترسم از علائم ام اس باشه ، نمی‌دونم شایدم از کوفتگی باشه ، نمی‌دونم چرا هرچی میشه میترسم فکر میکنم درد ناعلاج گرفتم😭

فقط کسایی ک پنیک دارن میتونن درک کنن

منم پنیک دارم😭 امضام 

یوگا کمکی بهت کرد؟؟

من همه راها رو رفتم الان میخوام برم زیر نظر طب سنتی ببینم چطوریه 

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

عزیزم کاملا درکت میکنم

من هم خودم پنیک داشتم هم روانشناسم

کسانی که پنیکمیشن سطح بالای استرس رو تجربه میکنن گلم

و اضطراب بیماری دارن 

من هم چند سال پیش توهم ام اس میزدم

علائمت فقطو فقط و فقط از اعصابه

روانپزشک رو توی اولویت کارهات قرار بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم شما اضطراب هم داری؟ 

من این اضطرابه داره میکشتم😑 همش مثلا میخوام برم جاییکه قبلا پنیک میشدم از شب قبل استرس دارم که نکنه پنیک بشم

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

منم پنیک دارم😭 امضام یوگا کمکی بهت کرد؟؟من همه راها رو رفتم الان میخوام برم زیر نظر طب سنتی ببینم چ ...

طب سنتی من امتحان کردم هر کدوم میگن طبعت گرمه یا سرده یا خشکه یا تره ، متاسفانه نظرات درستی نداشتن تا بحال فقط با قرص دارم کنترل میکنم و یوگا ، ک یوگا هم عالیه ولی متاسفانه هر مربی روشش فرق داره ، من مربیم عوض شد و حرکات رو سریع ترش کرد باعث شد تپش قلب بگیرم بدتر شدم

میگم شما اضطراب هم داری؟ من این اضطرابه داره میکشتم😑 همش مثلا میخوام برم جاییکه قبلا پنیک میشدم از ...

حتما باید دارو مصرف کنید

پنیک تقریبا دو سال توی اوج هست بعد. کم کمتر میشه به امید خدا

ولی دارو نباشه آدمو داغون میکنه

دارو خوردید؟

یبار خوردم حالم بد شد خیلی ترسیدم دیگه نخوردم

حتما باید دارو مصرف کنیدپنیک تقریبا دو سال توی اوج هست بعد. کم کمتر میشه به امید خداولی دارو نباشه آ ...

شما پنیک داشتید؟ 

بنده ۹ ماهه درگیرم ، یعنی یکسال دیگه هم همین شکلی ام؟ 

دارو هم مصرف میکنم

طب سنتی من امتحان کردم هر کدوم میگن طبعت گرمه یا سرده یا خشکه یا تره ، متاسفانه نظرات درستی نداشتن ت ...

اره نباید فعالیت زیاد و سریع داشت. من طب سنتی اخرین راهه میخام برم ببینم چی میگه😑 یوگا و رقص و پیاده روی خیلی خوب بودن برام یعنی باعث میشه استرسم کمتر بشه ولی متاسفانه میخام قرار بگیرم یجایی که قبلا پنیک شدم دوباره استرسم شروع میشه. مثلا اگه رفتم یه پارکی که پنیک بهم دست داده دیگه از اون پارکه بدم میاد😂 قرص روی من اثر خوبی نداشت 

شما پنیک داشتید؟ بنده ۹ ماهه درگیرم ، یعنی یکسال دیگه هم همین شکلی ام؟ دارو هم مصرف میکنم

بله عزیزم

شدیدددددد

دارو رو در تمام احوال ادامه بده

آره گلم، ببین مثل فواره یک دوره اوج داره تا کم کم خودش از بین بره