2777
2789
عنوان

دختر ابحیم فساد کرده ابجیم سکته می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 204 پست

ب خواهرت بگو ب شوهرش نگه اتفاقات خوبی چون نمیوفته

سلامی نثار مادرم اولین وطن و آخرین تبعید گاه:)واسه کسی ماه باش ک برای چهار تا ستاره ولت نکنه!هر کاری میخواید بکنید،فقط نذارید آدما حالشون از خوب بودنشون ب هم بخوره!دنیا محل زندگی مردم جهان است و ما ب تکه ی کوچیکی از آن دل بسته ایم(وطنم ایران)امام علی (ع):اگر کسی را صبح در حین گناه دیدی،او را ب همان دید نگاه نکن شاید اصلاح شده

واقعا خاک تو سر مدیر کنم

رئیس اداره اموزش پرورش همون ناحیه چیکار کنه مثلا. 

چرا به جای اینکه با مشاور مدرسه حرف بزنه یواشکی حل کنه کل محلو خبردار کرده. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای یا خدا

این چیه تو مدارس دخترونه رواج پیدا کرده 

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

😂😂😂😂نمیدونم کی میره تو دستشویی مدرسه جنین سقط کنه بعد بره سرکلاس هدیه های اسمانی

همش حرف و شایعه بود بابا 

ما هم اسکل باور میکردیم😂😂😂

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺

سریع ببردیش مشاور

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

کاش مدیر پای آموزش و پرورش رو باز نمی‌کرد الان واسشون پرونده تشکیل میدن و تازه اول مشکلات و کاش خواهرت کم کم به همسرش بگه تاقبل از اینکه مدرسه زنگ بزنه و یهو همه چیزو بگه

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂😂نمیدونم کی میره تو دستشویی مدرسه جنین سقط کنه بعد بره سرکلاس هدیه های اسمانی

.اقعا🤣🤣🤣دوست من تو دانشگاه پنج‌روز بعد از سقط اومد نتونست بمونه حالش بد شد برگشت خونه

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
این چیه تو مدرسه ها مد شده آخهخدای من

زمان ما تو خوابگاه یه دو سه تایید بودن میرفتم رو تخت با هم می‌خوابیدم شبا . ما هنگام اصلا نمی‌فهمید چی به چیه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ب جای خواهرت باشم میزنمش صدای سگ بده دختره ی بی حیا😒

بعدش بگین جامعه چرا انقد ادم روانی پر تروما ریخته. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن