2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 198463 بازدید | 477 پست
گفت تو مشکلت بچه ها نیستن تو بد ادایی بد عادتی اهل ایرادی اهل بهونه بس کن زن مادر دوتا بچه ایحالا ای ...

من حال زنه‌ رو کاملا درک میکنم چون برام پیش اومده البته من یه دونه بچه دارم ولی اولین مسافرتم باهاش تو دو ماه و نیم بچه ام بود خیلی اذیت شدن با خانواده دختر دایی شوهرم رفته بودیم مسافرت اصلا کمک نمی‌کرد شوهرمم چشمش افتاده بود به اونا اونم بی خیال بود خیلی حرصم گرفته بود‌ همه بعد غذا میرفتن میخوابیدن من تا دخترمو میخوابوندم میومدم بخوابم اونا بیدار میشدن میومدن‌ منو صدا میکردن خوب لعنتی ها حداقل بزارید یکم کپه ی مرگمو بزارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یکم بهتر نظرت رو بگوما مشکلی نداریمخیلی هم خوبیم با همحالا اگر در فرهنگ و عرف شما نیست با مجرد ...

ولی بنده خدا گیر افتاده بوده همه گرفتار اون آزاد و فارغ از جهان😂😂

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
اره خب ما خودمون زنیم باید درک کنیم دیدی بعضی مردا تا چهارنفرو میبینن جوگیر میشن ب زنشون اهمیت نمیدن ...

دقیقا شوهرش جو گیر بوده چ غلطا هم جلو دوستاش کرده تو بد ادایی مامانت بد ادا من بچه نمیخاستم امیدوارم مردای اینجوری منقرض شن

بخدا هر بار با خانواده رفتم مسافرت کوفتم شده

تنهایی اصلا یجور دیگه حال میده

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

هر چقدر هم این خانوم تو سفر بد رفتار کرده باشه دوجا رفتار این آقا فاجعه بود که اصلا نمیشه حق رو به ا ...

مورد دوم باهاتون موافقم چون وظیفه ش بوده و حق نداشته منتی بذاره 

ولی مورد اول موافق نیستم 😁😁فکر کنم تا حالا با آدم این مدلی مسافرت نرفتین وای وای یعنی دلت میخواد خودکشی کنی از دست آدم غرغرو 

من چند سال قبل با جاریم و برادر شوهرم رفتیم مسافرت یعنی حالم بهم خورد از رفتار جاریم همشششش غر میزد همش قهر بود دست برادرشوهرمو می‌چسبید نمی‌ذاشت با همسر من برن قدم بزنن می‌گفت نه فقط با هم ...بدون من حق نداری جایی بری بعد خودشم می‌گفت کمرم درد می‌کنه نمیتونم قدم بزنم باید بشینم 

سر همه چی قهر میکرد و مخالفت میکرد نمی‌ذاشت هیچ کاری بکنیم 

داداش خودشم باهامون اومده بود کم سن و سالم بود فکر کنم ۱۶-۱۷ سال 

من دیدم داداشش داره جاریمو دعوا می‌کنه که این چه اخلاقیه که داری اعصاب همه رو ریختی به هم هیچکسم چیزی بهت نمیگه دیگه دور برندار 

نه! ولی شما زنی هورمون زنانه رو انکار نکن. زنی که دوتا بچه دنیا اورده و شیرخوار هستن شرایط روحی خوبی ...

خوب کسی مجبوری نکرده بود بیاد سفر 

بخدا من خودم تا پسرم بزرگ نشد نرفتم سفر

تا جاییم که ما در جریان بودیم دلش میخواست بیاد و هیچ مشکلی اولش نبود

البته تا زمانی که همه چی به میلش بود!

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
طفلک خانومه اشتباه کرده جمعی رفته سفر. وقتی دوتا کوچولو داره

آخه جمع داریم تا جمع بعضی ها واقعا کمک حالن به همه‌ خوش میگذره ولی این خانم هم دیگه خیلی شورشو در آورده‌

به نظرم غذای کاملیه چاق هم نمی شی😅😅

یه خانمه تو همین سایت میگف با رژیم سوپ خوری سی کیلو کم کردم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

بله منم موافقماما شمال دیگه فکر کنم عادی باشه همه دلشون بخواد یه وعده ماهی بخورنبعدم خسته بودیم بچه ...

فقط من موندم الان تو این هوای سرد با چه عقلی با دوتا بچه کوچیک اومده مسافرت😑

منم بچه هام کوچیکن میدونم اگه جایی برم به جای اینکه بهم خوش بگذره بدتر اعصابم خراب میشه واسه همین هیچ جا نمیرم تا بزرگتر بشن آدم مجبور که نیست خودشو عذاب بده

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

حالا اعصابش از بچه یا یجای دیگه خورد بوده بقیه که گناه کردن میرفت تو ماشین تا دلش میخواست میپرید به ...

دقیقا 

به خدا تو مسافرتی که ما رفته بودیم دعوا شده بود همین دختر خاله شوهرم 

با شوهرش 

همه یه جوری نگاه میکردن ابرومون رفته بود 

هر چی می‌گفتیم بسه حالا پیش بیاد 

اصلا کوتاه نمیومد 

داشت بحث های چند سال پیش رو باز میکرد 🤦🏻‍♀️💔که اره این همیشه همین جوری هست همیشه هیچی حالیش هست اولین بارش نیست 

خیلی زشت بود واقعا برای یه فلافل همچین دعوایی راه انداخت