بنظرتون کفایت داره اصلا برام زشت نیس ب مردی بشم ک دوازده سال بزرگتره
ترو خدا بمون و نرو😥 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
ترو خدا بمون و نرو😥 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پولدار باشی ک جووونی همش اگرم نباشی باید با سختی پول در بیاری من خودم ۲۷م ولی خب اینقدر میگم میخندم کمتر نشون میدم ولی باز دلت توش باشه دلیلی واسه پیری وجود نداره...ی زنه بود ۱۵سال ازم بزرگتر بود گفت باهام ازدواج کنم بخدا اصلا خجالت کشیدم برم محظر عقد بکنم بگم زنمه گفتم اولش خوبه ولی باید ب اخرش فکر کرد
میدونی چیه دل ب دلم ردشون کردم یکم پشیمونم ک چرا قبول نکردم دلم میگ برگرده😓
من مشاورم، یکی از مهم تربن فاکتور های ازدواج موفق اینکه که ظاهر طرف مقابل دلنشینت باشه اگه اینقدر از ...
چشم
کاری به اختلاف سنیتون ندارم اگه دلتون میزنه قبول نکن!خودتو مجبور نکن
ابجی موندم خوب ردشون کردم حالادپشیمونم
اخه سن بالا حس میکنم عاقل تره فهمیده تره من قانع ام ب اختلاف سن ولی جهرش جالب نیس
الان مسیله سنش نیس بیشتر...الان مسیله بچه داستنش و قیافه شه که میگی خوشت نمیاد...میگن اگه از قیافه خواستگار خوشتون نیومد وبدتون اومد بهش جواب رد بدید چون به هیچعنوان در آینده علاقه ای بوجود نمیاد...اگه یه نفر پیدا شد که بچه نداشت و از قیافه شم بدت نمیومد اما فاصله سنیتون دوازده سال بود و باهم تفاهم داشتین بهش بله بگو...سنت تا این رنج مسیله ای نیس...در ضمن سن زیاد نشانه عقل بیشتر نیس...الان همسر من دوسال از من بزرگتره...خیلی هم عاقله و بامنطق وبافهم... خواهرا وبرادر بزرگترش همیشه برای مشورت تو کارا بهش زنگ میزنن وهمیشه هم بهترین راهکار رو پیشنهاد میده