2777
2789
عنوان

بستن لوله

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 63 پست
من نباید باردار بشم دیگه چیکار کنم نمی‌دونم ،، شما اینجور میگی ، یکی هم میگه مشکلی نیست موندم

به همسرت بگو ببنده 

چون اون بعدا هم میتونه باز کنه ولی زن کلا بسته میشه 

بهتر با چندتا دکتر مشورت کنی چون الان بستن لوله ممنوع اونا بهتر میتونن با عوارضش آشنا کنن و دقیق توضیح میدن چه اتفاقاتی ممکنه بعدا پیش بیاد

بعد تا باردار نباشی لوله هارو نمیبندن یعنی الان باید باردارباشی و سزارین کنی که حین عمل ببندن و صرفا فقط بخاطر بستن لوله عمل نمیکنن 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا تو عذاب بکشی برای مردا اسون تره ک بگو اون ببنده

مریض نمیشه که دکتر نره ، حالا میاد ببنده 

اوففففف🤕

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.
به همسرت بگو ببنده چون اون بعدا هم میتونه باز کنه ولی زن کلا بسته میشه بهتر با چندتا دکتر مشورت کنی ...

اینم اخه معلوم نیست 

والا یک خانمه شوهرش بسته بود بعد چهارمی باردار شده بود 

الان که کلا سخت میگیرن 

من گاهی از استرس میگم کاش همه رو در بیارم راحت 

فعلا امضا ندارم
صدرصد که عوارض داره مشکلات خودش رو در پیش دارهو احتمال یائسگی زودتر از موعد و به طبع مریضی های بعد ا ...

عزیزم بستن لوله هیچ ربطی به یائسگی نداره اصلا 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

افسردگی حاد مشکل نیس🥲😔😭

خدادخیرت بده  اینا چیزای عادیه براشون 

باید ببخشید دور از جون هممون، باید دم مرگ باشیم 😒

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.
جدی میگی اطلاعاتی داری بگی بهم ، ب من میگن درد کمر و شکم و عفونت رحم میارن شما چند ساله بستید ،مشکلی ...

چرت پرت محض

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بعضی دکترا میکنن تو همون اتاق عمل بدون هیچ کدوم ازینا.‌

تا یکی دوسال قبل انجام میدادن ولی الان طرح فرزندآوری اومده کلا وسایل جلوگیری روهم پیشنهاد نمیدن خیلی سختگیر شدن 

قرص های معمولی که بعد از سقط تجویز میشه تو بازار نیست کلا برنامه دولت برپایه ی فرزندآوریه هر کاری که جلوشو بگیره ممنوع

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40