2777
2789
عنوان

بستن لوله

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 63 پست
من بستم عوارضی نداره راحت باش البته اگه ببندن

جدی میگی 

اطلاعاتی داری بگی بهم ، ب من میگن درد کمر و شکم و عفونت رحم میارن 

شما چند ساله بستید ،مشکلی ندارید خداروشکر

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا. الان 20 ساله بسته. کی گفته این حرفا رو

ممنون عزیزم یه کم خیالم راحت شد 

خداروشکر 💕

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.
صدرصد که عوارض داره مشکلات خودش رو در پیش دارهو احتمال یائسگی زودتر از موعد و به طبع مریضی های بعد ا ...

من نباید باردار بشم دیگه 

چیکار کنم نمی‌دونم ،، شما اینجور میگی ، یکی هم میگه مشکلی نیست 

موندم 

ما تو اقوام شاید 80 درصدش لوله هاشون رو بستن. تا الان ندیدم یکیشون بگه عوارض داشتم

خوبه خداروشکر 

پس می‌بندم  بازم آرومتر شدم ممنونم خدا خیرتون بده

کاش مال منم میبستن یا برای شوهرم انجام میدادنخسته شدم از استرس بارداری نا خواسته

نه خیلی گیر میدن 

باید حتما مشکل جدی داشته باشی 

یعنی الان خواهرت درد کمر و شکم و عوارض دیگه ای ندارن میگه چیزی بابتش

چرا تو عذاب بکشی برای مردا اسون تره ک بگو اون ببنده

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خب اگه برای اینا مشکلی نداشته باشم میخوم بدونم عوارض بعد از بستن چیه کار درسته ،یا ببندم و نشه اول ...

نه عزیزم من خودم 3سال پیش از طریق ناف لاپاراسکوپی کردم هیچ عوارضی هم ندارم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁