2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1224124 بازدید | 63252 پست
خوب کردی. وقتی داری نیاز به خرید نیست. شومیز و دامنم خیلی شیک میشه 😍

اهووووم ببینم چی پیدا میکنم که منو شاه پریون کنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نارین یه عالمه لباس خونه مادرشوهر دارم همه چی دارم اونجا کتابخونه شوهرم هنوز نصفش اونحاست، کمد دیوار ...

چه خوب 

چقد باتدبیر چه قدر باسلیقه 

چقد لباس دار😅

من چندساله به خودم میگم یه دو دست لباس بزارم خونه مامانم اینا هنوز به مرحله عمل نرسیده😆😆😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامان_سبحان7 مامان جان وبقیه دوستان توی کرج جای خوب برای فیبروز ابرومیشناسیدکارش خیلی خوب باشه دنب ...

سلام آگرین جون ، والله من هم جمع دوستان رو خیلی دوست دارم ولی من هم اصلا وقت نمیکنم بیام . 

عزیزم من جایی رو نمیشناسم اصلا . 🥰🥰🥰🥰

@مامان_سبحان7 مامان جان وبقیه دوستان توی کرج جای خوب برای فیبروز ابرومیشناسیدکارش خیلی خوب باشه دنب ...

سلام آگرین جون ، والله من هم جمع دوستان رو خیلی دوست دارم ولی من هم اصلا وقت نمیکنم بیام . 

ذات آدما خیلی مهمه.. مادرشوهر من چند وقت پیش بهم گفت بریم عیادت خواهرم منم خوش و خرم تیپ زدم گفتم بر ...

وااای مهسااا تو هم مثل من خنگی 🤣🤣🤣

البته اینقد خوبیم که  از درک بدی ها عاجزیم

نمیدونم واقعا پفش خیلی خوب بود مادر شوهرم یجور پیراشکی خونگی درست میکنه میگفت بگو چی زدی موقع پیراشک ...

🤣🤣🤣🤣

بخدا تو باید به جای مهران مدیری طنزهای نود قسمتی بسازی 

آخی🤣🤣🤣🤣🤣 خیار 😁😁😁😁😁 بهش بگو یه خاله خیاری داره🤣🤣🤣🤣این پسرت عشق منه وای عاشق اینم بچه م ...

عاشق خیاره. میگه ایاخ. 😂😂دقیقا هروقت ذوق میکنه واسه خیار یادت میفتم. از این خیار آیه تیغ دار هستن عاشق اوناس😆😆

اوایل میگفت مامان جوابشو ندادم گفتم بگو مهسا الان اسمم میگه باباشم یکی در میون بابا میگه بیشتر اسمشو صدا میکنه😁😁😁

وااای مهسااا تو هم مثل من خنگی 🤣🤣🤣البته اینقد خوبیم که از درک بدی ها عاجزیم

آره بابا... تازه دارم یاد میگیرم زرنگ شم. قبلا هرکی هرچی میگفت به روی خودم نمیاوردم.خیلی وقتا متوجه نمی‌شدم. الان شوهرم منو روشن میکنه🤣🤣🤣

همینجوری شم قشنگی... 😍😍البته منو نبردی کوچه خلوت ولی خوب😁همشهری های من همه قشنگن. 😉😉

اااااا ندیدی هروقت بودی میریم خونه یکی.ته فدا😘😘😘😘

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️