2777
2789

بچه ها قبل از من شوهرم هیچی نداشتا زمستون سرما با موتور می‌رفت میومد  ماشین زیر پاش رو از من داره کل زندگیش رو از من داره بعد از وقتی که ماشین خریدیم فکر می‌کنه ماله اونه میشینه توش فاز میگیره انگار چه خبره چند شب پیشا بیرون بودیم رفتیم مادرش رو بیاریم سر راه بعد همیشه مادرش میشینه جلو ماشین چون شوهرم میگه پیره و بزرگتره و امثال اینجور حرفا منو قانع کنه خلاصه تو ماشین بودیم من جلو نشستم رسیدیم که مادرش رو بیاریم من داشتم حرف میزدم یهو برگشت گفت مادرم داره میادا میری بشینی پشت اون بیاد جلو گفتم یعنی چی و گفت دوباره جنگ میشه من حوصله ندارم و خودت باید عقلت برسه رو حساب احترام بزرگتری بری پشت خیلی بغض کردم رفتم پشت نشستم شما جای من باشین ناراحت میشین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی داشت که کی خرید؟؟بنظرم شما چون تو خرید ماشین کمک کردی حساس شدی 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

اول بگو این که ماشین و ... رو از تو داره یعنی چی؟

یعنی شما واسش خریدی؟

در مورد احترام هم به خودت برمیگرده دیگه!

من چه مادر خودم چه مادرشوهرم باشه می‌رم عقب تا اون جلو بشینه 

حالا یه وقتایی اونا خودشون اصرار می کنن که راحت باش و میگن عقب راحتم خودشون و عقب می‌شینن 

من باشم واینمیسم شوهرم بهم بگه برو پشت...اگه توقعی نداشت می موندم سرجام..اگه میدونستم حرف میشنوم و به جای جواب دادن و سر حرف خودم موندن با بغض میرم پشت میشینم خودم به احترام خودم میرفتم پشت

شما به عنوان عروس و کوچیکتر باید احترام بذاری و بگی جلو بشینه. ناراحتی نداره. ربطی هم نداره که ماشین مال کیه. مساله احترام به بزرگتره.   ولی اون مادرشوهر باید شعور داشته باشه و قبول نکنه جلو بشینه.