2777
2789
عنوان

گرونی وبدبختی بقیه ازکجا میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 86 پست
بره تو‌ پارچه فروشی،فروشگاه ها کار کنه،من اینجا شغلو نمیگم نگن تبلیغاته عموی خودم چندتا شعبه داره ول ...

عموت چقدر جقدر میده؟

بیمه داره؟

چند ساعت ؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صب تااا شب شوهرم مغازس و هیییچ پولی نمیاد کارنمیاد اصلاشبام مبره اسنپ نهایت۲۰۰ بعدش تا۱۱ باید بمونم ...

الان شوهرم زنگ زده بود میگه همکارم از ارز دیجیتال یه سمند خریده بابا ماها خنگیم نه حرفه یاد گرفتیم نه سواد درس حسابی مغازه که خوبه درآمدش خاله شوهرم مغازه آرایشی داره ۲۰۰ ۳۰۰ ملیون درآمد داره ببین شوهرتو تو کار خرید فروش بنداز از شهرای دیگه جنس بیاره شهرتون بفروشه اینام سود داره بده مغازه ها

عموت چقدر جقدر میده؟بیمه داره؟چند ساعت ؟

اینجا‌ نمیتونم‌بگم بخاطر قوانین سایت 

بعله هست ولی متاسفانه بعضی ها کار نمیکنن...من کلی گفتم که بدونن کار هست ولی بعضی ها نمیکنن...طرف اومده یچی گرفته‌ میگه‌ پسرم بیاد کار کنه عموم میگه باشه پسره به مادرش میگه برو بابا..‌.بعضی ها فقط الکی حرف در میارن کار نیست،چی میخوان بدون تحصیلات پشت میزی...اون نیست...

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

هرکاری سرمایه میخادبا دست خالی چیکار میشه کرد

بله میخواد ولی کم مثلا شمع سازی ،قالب سازی،ساخت صابون ،تابلو دکوراتیو

میتونید برید مراکز فنی حرفه ای شهرتون یه کاری یاد بگیرید .باور کنید آدم تا شروع نکنه همش فکر و خیال الکیه .من خودم یه زمانی خیلی دنبال درآمد بودم .تا اینکه یه کارو شروع کردم .البته عالی نیست ولی از هیچی بهتره

من نگفتم شما کاری کنی من کلی گفتم

همون دیگه اینقد کلی گفتیم ولی همه ساکت هستن،پس حتما راضی هستن دیگه،ناراضی بودن این نبود

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

الان شوهرم زنگ زده بود میگه همکارم از ارز دیجیتال یه سمند خریده بابا ماها خنگیم نه حرفه یاد گرفتیم ن ...

من خودم تو مجردی از درامدم ۲۰۷ خشک خریدم۷۰۰‌تومن 

از۲۰تا۲۳ سالگی

شوهرم کلا خنگه  فقط فکر خوردن هستش

واسش۳۰۰ م از بابام گرفتم ک باخاش خرید فروش ماشین انجام بده 

بعداز۶ماه تازه ۴۰‌م شده سودش!!! از پول سود ماشین هم میزاره واسه مغازه خراب شدش. وقتی میبینه پول نمیاد جمعشم نمیکنه دیگ کفریم‌کرده

مامانش مرد از پول‌ماشین دنگ فانحه دادیم!! بابا الان دیگ کی‌واسه مرده هزار نفر دعوت میکنه شاه ک نمرده بعدش مرتیکه پولشو نداری غلط میکنین دعوت میکنین

خاهرا و بابای احمقش

حالا اوتا مامانشون بود راضی بودن ولی من هرکز راضی نیستممم تازه شوهرای اونام مث منن دیگ  پول دددن ولی راضی نیستن

درامدها متفاوته.حالا یکی از قبل و ارث پدرانش خوب میخوره یکی از تلاش و زحمتی که شبانه روزی میکشه یا وقتی که برای تحصیلش گذاشته و ی سری هم از رانت و کلاهبرداری ولی کلا قابل مقایسه نیست. اما چیزی که مطمئنم اینه که اصلا اعتنایی به استوری و عکس های مجازی نکن.اینقدر برای ی سری ها این عکس لوکس گذاشتن واجب شده که حاضرن از اولویت های بچشون بگذرند که اون عکسو بتونن بگیرن.خودم از نزدیک خانواده ای را میشناسم که شوهر مشکل مالی شدید داره و چند تا پرونده شکایت بابت بدهی.اجاره خونه را با تاخیر و بزور میدن.خرج شکمشون و هزینه مدرسه بچشون رو پدر شوهر و برادرشوهرا میدن که گشنه نباشن.بچه متوجه شده و افسردگی و افت تحصیلی پیدا کرده اما خانوم باید بره ناخن بکاره و ست ورزشی با کلاس بخره که فقط یروز باهاش بره پیاده روی و ی عکس با اون ناخن و ست وزرشی که همرنگن بزاره درحالیکه غیر از اون یکبار دیگه اهل ورزش و پیاده روی نیست.یا جنگ میکنه با شوهرش که پول بگیره بهترین کیک رو برای سالگرد ازدواجش بخره که فقط باهاش عکس بگیره استوری کنه و بعدش با شوهرش قهرن بابت هزینه های همون سالگرد و عکس!

بره تو‌ پارچه فروشی،فروشگاه ها کار کنه،من اینجا شغلو نمیگم نگن تبلیغاته عموی خودم چندتا شعبه داره ول ...

میگم کاری چیزی سراغ نداری؟ شوهرم کاریه ۲۶ سالشه توروخدا اگه بدونی چقد زندگیمون سخت میگذره و به فکر جدایی هستیم ولی خب من خانوادم فوت شده و جایی ندارم برم خیلی خسته ایم جفتمون 😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤