2777
2789
عنوان

گرونی وبدبختی بقیه ازکجا میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 84 پست
اینجا‌ نمیتونم‌بگم بخاطر قوانین سایت بعله هست ولی متاسفانه بعضی ها کار نمیکنن...من کلی گفتم که بدونن ...

راستی مدرک کامپیوتر هم داره 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

مام همینیم و تو این شهر یمباز خوبه ترو میزارن بری سرکارمن شوهرم نمیزاره ینی تز گشنگی بمیریم نیمزاره ...

شوهر منم نمیزاره گلم میگم شما ک کرمانشاهی کار خوبی سراغ نداری برای شوهرم توروقران خیلی خیلی تحت فشاریم 😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم نمیزاره گلم میگم شما ک کرمانشاهی کار خوبی سراغ نداری برای شوهرم توروقران خیلی خیلی تحت فشار ...

شما کدوم سمتین؟؟

من خودم بچه اینجا نیستم شوهرم کرمانشاهیه

کار سراغ ندارم نه شوهرمم شبا میره اسنپ

کلا نمیدنم اینجا اینجوریه یا همه جا کساد شده

شما کدوم سمتین؟؟من خودم بچه اینجا نیستم شوهرم کرمانشاهیهکار سراغ ندارم نه شوهرمم شبا میره اسنپکلا نم ...

دولت ابادیم گلم 😮‍💨😮‍💨

شما کدوم سمتین؟؟من خودم بچه اینجا نیستم شوهرم کرمانشاهیهکار سراغ ندارم نه شوهرمم شبا میره اسنپکلا نم ...

تقریبا همه جا همینه ولی خب کرمانشاه افتضاحه

مام کارمندانیم خیلی سخت شده دیگ 🥴

شوهرم جایی کار میکنه ک زباله و نایلون جم میکنه ماهی ۱۲/۱۳ همش میره کرایه خونه و قسط وام 😔 روانی شدم دیگه 

من خودم تو مجردی از درامدم ۲۰۷ خشک خریدم۷۰۰‌تومن از۲۰تا۲۳ سالگیشوهرم کلا خنگه فقط فکر خوردن هستشواس ...

خیلی دارک شد خدارو شکر سمت ما جمع کردن این مراسمات الان به اندازه توانش به مسجد محل یا خیریه  مبلغی میدن عوض بخور بخور 

شوهرتو بیخیال آفرین به خودت به خدا عشق میکنم زن جربزه دار میبینم 

خیلی دارک شد خدارو شکر سمت ما جمع کردن این مراسمات الان به اندازه توانش به مسجد محل یا خیریه مبلغی ...

بابا سمت ماهم این مراسما فقط واسه کسایی ک خودشون پول داشتن و فوت کردنه  یا حذقل وقتی ی زن فوت میکنه شوهر باید داشته باشه نداشت هم نکیره دیگ

ما همت افتادیم تو قرض که خاهرا کفش پرنسسی و کت مشکی  و پدرشوهر مثل اقا ها کت شلوار مشکی بپوشه  سینه بده جلو وایسه مثل اقا هااا

سمت ما خیلیا هستن پولدارم هستن ولی این مراسما نمیگیرن بجاش خیرات میدن یا هرچی

اینجا‌ نمیتونم‌بگم بخاطر قوانین سایت بعله هست ولی متاسفانه بعضی ها کار نمیکنن...من کلی گفتم که بدونن ...

اینا رو ک میتونی بگی ممنوع نیست 

مثلا بگی ۱۱ حقوق میده کجاش قوانین سایت رو نقض میکنه.

جدا دنبال کار می‌کردم

ولی متاسفانه حقاقا نهایت تا ۱۲ تومنه.

من تهرانم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی