2777
2789
عنوان

بخاری بهکاران نخرید کلاهبرداریه

50 بازدید | 8 پست

۲ساعت نشد روشن کردیم شیشه جلویش شکست ۴۲۰۰خریدیم فقط فقط قشنگی داره خدا لعنتشون کنهویه کار بر دیگه ام نوشته شیشه های داخلش شکسته مسموم شده چند هفته بوده خرید۶ بوده

تورامام زمان عج دعام کنید با تخمک خودم باردار بشم .در حد یک صلوات .درهای دور از انتظار گشوده میشود و راههای ناگه نمایان. یارب سپاسگزارم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گارانتی نداره

گفته بودن نصب کنن گارانتی داره ما خودمون نصب کردبم ولی کاربر دیگه میگفت گارانتی شم الکی بوده

تورامام زمان عج دعام کنید با تخمک خودم باردار بشم .در حد یک صلوات .درهای دور از انتظار گشوده میشود و راههای ناگه نمایان. یارب سپاسگزارم .
من بودم میبرم همون مغازه که خریدم

به نظرت پس میگیره ؟

اول که روشن می‌کنید نباید شعله رو زیاد کنید اجازه بدین شیشه آببندی بشه بعد چند ساعت زیادش کنید

اولش کم بود بعد زیاد کردیم