2777
2789
عنوان

همه بهتون میگن بچه بیارید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا مردم حرف زیاد میزنن ،حرف اکثریت مردم رو گوش نده چون معمولا بر حسب تکرار و فکر نشده هست ،من خودم همیشه میگفتم نکنه ۲۰ سالگی ازدواج نکردم بد شده باشه تا اینکه نمونه های زنده کنارمو دیدم که اکثرا میگن جوونی نکردیم ولی مثلا خانوم ایکس از فلان جای ایران دستور میدن زودذازدواج کنید زچد بچه ببارین ....به شرایط روحی خودتون نگاه کنید و تصمیم بگیرین ... حرف مردم یک درصد اهمیت نداره

حرفات درست ولی منی که بالای سی هستم و چندین ساله ازدواج کردم بنظر خودم باید بیارم چون حس کمبود بچه میکنم در صورتی که خیلی علاقه ندارم بچه داری کنم

با بچه سخته بدون بچه امکان نداره

ولی من راضیم به بی خوابی

سروصدا

به بیرون نرفتن

...

نمیدونی سکوت خونه چه حس بدیه و تکراریه..خونه باید صدای خنده ها گریه های بچه باشه صدای بازیهاشون

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
تروخدا نیار تا وقتی نمیخوای..خیلیییی سخت تر از چیزیه ک بهت بگم

سنمون داره بالا میره

خیلی اعصابم خورده  کلی کار ریخته سرم از طرفی دیر شده برای بچه.  ااآاه😪😪😪  مادر پدر عمه خاله  همه میگن بچه بچه بچه

کم مونده بهشون بگم اگر به سرپرستی قبولشون میکنید بیارم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
حالا همه اینها مگه چند ساله در بدترین حالت سه ساله دیگه اما بعدش یک پایه داری سفر با بچه که کمی بزرگ ...

ولی چند سال از اوج جوونیت وقتی میتونستی خیلی کارا بکنی،بعدشم یه کوچولو راحت تره در کل بچه سخته تا تهش از مدرسه گرفته تا ازدواج

چه قد سختش کردی 

اونجاش که میگه مامان اونجاش که بغلت میکنه بغلش میکنی اونجاش که بزرگ میشه رفیقت میشه باهاش میری خرید گردش اونجاش که در هر شرایطی حمایتت میکنه اونجاش که تو میشی تموم دنیاش  اونجاش که بی منت دوست داره و دوسش داری اونجاش که کمک دستته و.....خیلی از اونجاهای دیگشم ببین بعد بگو بذار بزرگتر بشن ببین چه قدر زندگی قشنگه

اصلا اینجور نیست

حموم میشه رفت میشه خوابید البته خیلی کم ولی بهتر از هیچیه

جوونی میخوای کنی بچه رو بسپار به مهد یا پرستار

مسافرت دوستانه میشه رفت بچه رو هم میشه برد با پرستارش

خلاصه خیلی کارا میشه کرد

منو پسرم بدازظهر میخوابیم پارک و کافه و بقیه جاها هم میریم

ارایشگاهم میاد باهام نظر میده ۴سالشه

نمیگما بچه بیار ولی وقتی میاری همه کارا رو میتونی انجام بدی دیگ

یدونه بیرون نمیتونم فعلا برم سرکار ک انشالله بعد یکی دوسال اونم اوکی میشه