2777
2789
عنوان

من نمیتونم مادر بشم تا شوهرم راحت خرج خانم رو بده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4521 بازدید | 181 پست

فقط اونایی که دنبال زیر بغل مارن مثلا چی بهش میدن بیاد الکی بگه شوهرم خزج حواهرش میکنه، طرف اومده درد دل کنه ول کنید دیگه همه تون شدید کارآگاه گجت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما دیگه زیادی حساسی وگرنه شما به پدر و مادر خواهر بادرت محبت نمیکنی گاهی مناسبتها تولدی چیزی براشون ...

خدا شاهده من حتی  خدم سال اول بودم عروس خانواده شوهرم شدم به هر کدوم نفری صد تومن از پول شوهرم دادم فکر نکن من بد ذاتم ولی اعصابم خوردشد این تاپیک تااین حد

من همه این تاپیک و هم باور کنم اون قسمت فروش گوشواره رو هرگز هرچقدر شوهرت و برادرش پخمه و ذلیل خواهر ...

اسی خیلی بد نوشته میگه جاریم لبتاب خواسته شوهرش نخریده براش گوشواره فروخته خودش خریده اسی تصفیه اب میخواد نمیخره میخان لبتاب برا اون بخرن 

خدا شاهده من حتی خدم سال اول بودم عروس خانواده شوهرم شدم به هر کدوم نفری صد تومن از پول شوهرم دادم ...

👍😊

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺