2777
2789
عنوان

من نمیتونم مادر بشم تا شوهرم راحت خرج خانم رو بده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4483 بازدید | 181 پست
من همه این تاپیک و هم باور کنم اون قسمت فروش گوشواره رو هرگز هرچقدر شوهرت و برادرش پخمه و ذلیل خواهر ...

گوشواره رو فروخته که شوهرش برای خودش لپ تاپ خریده

حالا خواهر شوهر لپ تاپ داداششو دیده میگه برام لپ تاپ بخرین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی خود کردن😒خرج خواهرش به این ربطی نداره پرروهای احمقمن حتی شوهرم محبت به خانوادش کنه دق میکنمبخواد ...

شما دیگه زیادی حساسی وگرنه شما به پدر و مادر خواهر بادرت محبت نمیکنی گاهی مناسبتها تولدی چیزی براشون کادو نمیگیری؟ لنگ باشن پول بخوان بهشون قرض نمیدی اگر خودت داشته باشی؟ ماشالله به نی نی سایتیها یکی اینور بوم همست یکیم اونور بوم😑

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

من همه این تاپیک و هم باور کنم اون قسمت فروش گوشواره رو هرگز هرچقدر شوهرت و برادرش پخمه و ذلیل خواهر ...

عزیزم گوشواره فروخت برای برادرشوهرم خرید اونم گفتم تو کامنت هام

عزیزم میگه جاری فروخته شوهرش لپ تاپ خریده برای فوق لیسانسش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

عزیزم میگه برادرشوهرم برا خودشون خریدن .یعنی میگه خودشون اونقدر درآمدشون بالا نیست که برای لپ تاپ گوشواره فروختن خواهرشوهره هم از اون موقع لپ تاپ خواسته

به بین مثال میزنم یعنی شوهرش تا کجا پیش رفته😑 که پول شکم زنش بده این بچه ۱۳ ساله و محدود باشن بچه ن ...

آره اونکه واقعا ایراد داره 

سوال من در مورد محبت خشک و خالی بدون خرج کردن بود.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
گوشواره رو فروخته که شوهرش برای خودش لپ تاپ خریدهحالا خواهر شوهر لپ تاپ داداششو دیده میگه برام لپ تا ...

🤨🤨

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

ولی کاپشن ۵۰۰ هیچ جا پیدا نمیکنی یه شال این روزا ۸۰۰ تومنه البته ک حق با شماست و بیچاره جادیت گوشوار ...

عزیزم کسی بخواد رعایت کنه میره یچیز ارزون تر میخره

مثلا این همه شال هست حدود ۲۵۰ اینا

مجبور نیست وقتی دستش تو جیب پسراشه برای دخترش شاهانه خرید کنه 

یا مجبور نیست راه ب راه درخواستای دخترشو از پسراش بخواد 

دوبارم بگه الان نمیشه، پسراشم خب ب غرورشون بر میخوره مادرش چیزی بخواد نشه 

ماشالا مردا هم ک با زناشون راحتن میگن نداریم اما خانواده بگه از زیر سنگ پولو میارن 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…